Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta nevole nad 3D mi připomíná dobu kdy začaly první strategie přecházet na 3D. Nejprve taky hodně remcání, ale když konečně vypilovali ovládání kamery a GUI, tak je to rozhodně krok správným směrem.

    Problém je, že u těchto her (JA:BiA, 7.62) si nikdo s ovládáním kamery moc práci nedal a podle toho to vypadá. Buďto je ovládání kamery nepraktické, nebo ani neumožňuje takový náklon, jaký byste zrovna potřebovali. Když to porovnáte třeba se Supreme Commander nebo Wargame, tak tam je vyladěnost ovládání kamery úplně někde jinde a nikdo si na 3d nestěžuje.

    Nestěžujte si na 3D obecně, ale spíš na to, že se kašle na interface, který logicky s přechodem do 3D vyžaduje určité úpravy.
  • Jak je to s tím Humble Bundle ? .... Docela bych je i podpořil když dostanu do tlapek kompletní digitální veze celé ságy ...
    No ad grafika ... barevná rozmazaná , tohle teda netrefili . Barvičky bych jim odpustil ale chybějící detailnost a další odskoky od reality série už ne
  • Me osobne sice to diorama taky nijak zvlast nevzalo, ale na druhou stranu kdyby se povedlo udelat pravoplatnyho nastupce JA:2 bylo by to moc fajn. Co je dost dulezity tak developeri teto kratochvile maji domluvenou spolupraci s hlavnima modderama co maj na svedomi JA:2 1.13, ma to byt podle vseho 3D ale ne s volnou kamerou (90° fix), navrat znamych namezdniku - proste kdyby se podarilo to co naslibovali a to co stale jeste slibuji, tak u me maji vic nez tech $40 co sem jit tam prozatim prihodil...
  • Marquis
    Ach jo... takže 3D. Moje peníze nedostanou...
    Nehledě na to, že jsem jim ohledně toho psal dotaz hned na začátku kampaňě, a oni se ani neobtěžovali odpovědět...:(
  • Vsichni si zaprskejte,nikdo z vas jim stejne prachy neda,tak o co vam jde?
    Za par dnu vyhodili tuhle scenu...se staci podivat,jak vypadal prvni obrazek z wasteland 2 ;)
    Ale to je fuk,kdo chtel tahove jagged alliance,tak jim prispel...25 dolaru za digital plus predchozi hry neni nic velkeho
  • GlaDOS
    Kdyby to byla hra na styl Freedom Force vs. The Third Reich, proč ne? Ale takové veselé barvičky jsou do Jagged Alliance dost mimo.
  • Vemte v potaz, ze to jen na rychlo splacany ( behem 10 dnu ) navrh. Hra je teprve v predprodukcni fazy. Dle toho co pisi na KS, tak nemaji jeste ani radek kodu.
    Ale od Full Control je hloupost, ze dioaramu v takovehle fazi vyboje vubec vydavali.

    PS: Navic ty obrazky samotne vypadaji mnohem hur, nez samotna diaorama.
    • No právě, je to splácané, ale vem si, že dělají projekt cílený z velké části na fanoušky JA2. Jsou si velmi dobře vědomi, jak jsou tito fanoušci nároční. No a pak jim vůbec není divné s velkou slávou vypustit něco, o čem je každému člověku, který do situace alespoň trochu vidí, jasné, že jde úplně proti tomu, co po tom lidi chtějí (navíc tam jsou i čistě "nefanouškovské" problémy, o kterých jsem zde psal). Tohle prostě moc velkou důvěru v kompentence vývojářů nevzbuzuje.
      • Je to tak. Na druhou stranu jineho turnbase pokracovani JA2 se uz nedockame ( i protoze FC vlastni prava k JA ), tak sem to za 50$ risknul.
    • palcov
      Nevadí mi ani tak, jak to vypadá (jak píšeš, je to pre-pre-alfa cosi), ale spíše, že se rozhodli pro 3D, které je pro taktickou akci zbytečně nepřehledné. A pak že návrat ke kořenům.
  • Přidám se tady k většině názorů, že je to fakt odporné a jen to potvrzuje moje očekávání. Navíc ten tým nemá za sebou žádný známý hotový projekt, tudíž asi nelze moc očekávat. Buď ať to udělaj pořádně v 2.5D, nemůžou jít rovnou do ...
  • To je ale hnus... Udelejte radsi JA2 high res.
  • Abych rekl pravdu, dvojka je moje vcelku srdcovka - a ted jsem akorat dostal chut si ji znova zahrat, abych se utvrdil, ze nemam ruzove bryle nostalgie a ze opravdu vypadala a mela lepsi feel nez TOHLE.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit