Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

Dobrá zpráva

• U Commandos typu her mám vždy obavu, že to spadne do rutiny, kde reálně využívám 2 postavy a 2 triky.

Commandos 2 krabička cigaret/víno, vrh nožem.

Shadow Tactics pískání plus, past, už si nepamatuju jak jsem likvidoval Samuraje ale taky to bylo easy.

Popřípadě schválné se ukazování na hraně kuželu a popojdutí tak abych se zase ukázal na hraně kuželu a takhle si odvést stráž tam kde se lehce zlikviduje - Last Train Home

• JohnyTheZik

Nevim, jak to bude u otevřenějších úrovní, ale třeba v jedničce je to hodně o designu úrovní, k čemu tě autoři pustěj. Je fakt, že dvojka mi v tomhle ohledu přišla jednodušší, resp. víc spolíhala na to, že si to hraješ podle toho, jak chceš.

V shadow tactics se o to snažili badgema, který člověka motivovali k hraní jiným způsobem. Nemám to všechno, ale challenge to byl místy slušnej.

• zx_spektrum

Na Commandos se těším, k jedničce jsem přišel jak slepej k houslím, nevěděl jsem co od toho čekat, ale hodně brzy si mě to získalo. Obavy jak tohle dopadne zatím ponechám, ale jsem nahlodán... 

• No ale mám pravdu, kód nedostali, narozdíl od ostatních států. Upřímně řečeno se tomu ale nedivím, vzhledem k naší zoufalé zahraniční politice. Alespoň kódů na STALKERA 2 bude dostatek, pokud tedy někdy vyjde.

• Toliko k výzvám autorů Wukongu, aby se do hry nepletla politika.

• Tím, že neposlali do ČR kopie k recenzím (i když zcela pochopitelně a oprávněně), do toho ale politiku sami zapletli.

• Ano, tohle přesně jsem tím chtěl říct.

Je fakt, že v době, kdy čínští policajti mlátili v Praze české protestující a nikdo z české vlády ani nemrkl, by se to nestalo.

• Kdepak je recenze na Black Myth Wukong vy opičáci? Jediné racionální vysvětlení je, že pro Číňany nejste solidní partner a neposlali vám novinářský kód, jinak si absenci jedné z největších a nejlepších her roku neumím vysvětlit.

• Nebyt pre cinanov solidny partner je vlastne pochvala. F*ck CCP!

• cms.jakub-malcharek

Kód jsme dostali s vydáním, na recenzi se pracuje. 

• OK, díky za info, jsem zvědav na hodnocení :-)

• Evidentně jsi vyměkl moc. Nikdo z ČR nedostal kopii k recenzování. Všechny redakce si ji pořídili v den vydání za své a na recenzích se pracuje. A ten status "jedné z největších a nejlepších her roku"... Mám za sebou cca. 6 hodin na PC a mohu říci, že se o nic z tohoto nejedná. Recenze na Steamu jsou sice pozitivní, ale vzhledem k počtu hráčů z Asie a recenzích po 1 hodině hraní, bych to jako berou minci také nebral.

• Já mám odehráno ještě o pár hodin více a za svým názorem si stojím. Podobný názor má i většina zahraničních recenzí. Samozřejmě vždy bude existovat skupina lidí, kterým z principu vadí vše čínské.

• Na co potřebuješ recenzi od neseriózních partnerů čínských vývojářů? Hru už podle všeho hraješ a máš už na ni svůj názor, tak co potřebuješ ke štěstí?

Navíc je to diskuse o Commandos. Admin by měl tuhle větev smáznout celou jako off-topic.

• Games.cz je největší český herní web, tak mě zajímá jejich názor. To, že je ČR pro Čínu neseriózní partner, s tím nemá nic společného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit