Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenurri

Jéé, díky za připomenutí! Úplně jsem na Metaphor zapomněla...kdysi mě zaujal nějaký trailer/ukázka a potom bylo ticho.

Jsem ráda, že se můžu letos ještě na něco těšit :D...Persona 5 (hrála jsem royal) byla naprosto skvělá a utopila jsem tam asi 160 hodin - na tu mě také tehdy přivedla recenze odtud - do té doby jsem vůbec netušila, že nějaká Persona/SMT existuje.

• Kedze Aleš ma skusenosti s Personou, rad by som bol za recenziu od neho O:-)

pomimo: Tales of Arise je tieto dni opar v zlave na Steame za 10EUR.

opat k znacke, resp. Atlusu - mohli by potesit hracov a nejak znormalizovat obchodny model, ktory by zodpovedal tomu zapadnemu. bo vydavat rozne edicie a reedicie (a casto nekompletne, vid P3 - rozne platformy a tozdielny obsah, pokial sa nemylim v priebehu rokov je ozaj zle, mozno to zodpoveda japonskemu obchodnemu trhu ale aby bola hra uspesna musi ist ja na zapad...

oratka k clanku konkretne: Persona mala snad vzdy ten studenstky socialny zivot, bude to aj v tejto hre? Kedze ten studentsky aspekt povazujem za nieco definovane pre znacku a pre mnohych je to cas bezstaroti do ktorej sa radi vracaju aspon v hrach. (zvlast asi v japonsku)

• ales.smutny

Jo, počítám, že si to vezmu :)

Co se týče té "studentské" náplně, tady těžko říct. Může to být klasická akademie na vojenské škole, ale možná prostě jen půjde každý den strávit jen určité množství času nějakou činností (viz Fire Emblem ).

• ooo super, thx :)

cize o tomto sa zatial nevie, takto to mozu vlastne aj cele vynechat, tuto studentsku stranku, ale asponze tam nejaka socialna stranka bude (ako pises v clanku)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit