Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to bola strašne nudná konferencia, dopozeral som ju len preto, že som bol z nej každou sekundou viac zmetený. japonci sú divní
  • pry na zacatku konference Nintendo rikalo, ze nemuzou konzoli ukazat, ze ji nemaji hotovou...tak ukazali jen toto.
    • Taky jsem cetl, ze ji planuji vydat nekdy mezi 1. dubnem a 31. prosincem 2012
  • tak v tom případě je to neuvěřitelně zvoraná prezentace... to jsem nezažil, u tak velké firmy, takový informační šum, fuj.
  • Na kotaku je fotka chybejici konsole
    http://ca.kotaku.com/5809482/the-is-the-first-picture-of-nintendos-new-console-the-wii-u
    • To bude spíš prototyp, ne? Jinak by to ukázali.
  • Drom
    tady je prvni fotka novy konzole z kotaku

http://fastcache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/06/medium_medium_new_nintendo_console_detail_01.jpg
  • v tom je nějaky podraz... jinak by ukázali i konzoli...
    Jestli blbeckové nezacnou tvrdit ze ta nova konzole je wiiu, teda jen ovladač a streamovat se bude ze starýho wii :-D... ale potom nechápu tu novou gtafiku v těch ukázkách.... V tom bude nějaký podraz, nejsou to debilové, jinak by ukázali i nový HW. Stupidnější prezentaci jsem snad neviděl, pokud toteda nebylo tak myšleno, aby se šířil povyk...
    • Jo, moc jim to nevyšlo... asi chtěli vyvolat napětí a zájem ale vytvořili spíš zmatení a týpky jako ty, kteří nadávají...

Streamovat ze starýho Wii je kravina... viděl jsi ukázky 3rd party her? Batman AA ze starýho Wii? Ne...
  • Takže oni ukázali ovladač ale samotnou konzoli z který se bude streamovat ten obsah ne. Jestli to teda dobře chápu.
    • oin.odin
      rozhodne pôjde o novu konzolu nie je šanca aby terajšie wii zvládlo nové metro v takej grafike ako bola prezentovaná a to iste platí o každéj hre ktorá bolo oznámená
  • Vic zmeteny sem nikdy jeste nebyl xD Co to teda ve skutecnosti je?
    • Nintendo to představení pokazily, protože to vytvořilo zmatení... ta ukázaná věc je jen ovladač... samotná konzole je taková bíla krabička... počky, zkusím najít screen, kde je to všechno.
  • Drom
    to je teda pitomy jmeno
    • Vyju
  • to wii u je jako ta nová konzole jo...??????
    • ne
    • Erien
      ano

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit