Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já stejně jako pár ostatních tady se bojím, těšil sem se na to a řikal jsem, že konečně nějaký MMORPG, který si pořádně zahraju, ale už od začátku sem se bál systému ,,klikni a čum", protože já sem se ve filmech taky vždy těšil na souboje a tady to vypadá jen jako kopie WOW s efektama ze Starwars. To opravdu nechci.
    Každopádně nebudem utíkat před bojem a hru si budu chtít vyzkoušet, snad ostatní nápady budou tak silný, že přebijí můj odpor k fightování ve stylu WOW.
  • sorry za mij cz sem v cz 5 let nechci nic rikat ale kdiz visla hra world of warcraft taky to byla sracka nazacatku nez vysli patche warrior byl uplne socka hral sem to hned jak v cr visel wow az po pul roce co vyslo patch kterej to opravyl. vi cekate ze star wars bude hned dokonali hned od zacatku ?? tak tose musim smat vsadim se ze star wars bude taky natom stejne jako wow nazacatku nez vide poradni petche co to opravej vivojari a nebojte kdiz zato budete platit prachy mesicne jako u wow tak urcite tam budou pribivat nove veci a tak tak nevim cotu resite
  • Sevšim všudy to vypadá dobře, ale jediná chyba. Každej bude chtít být jedi a každej druhej sith. Nepochopil jsem co vlastně dělá ten hubeňoučkej pákistánec s talířem na hlavě a pistolkou v ruce (asi rogue, to byl) . Absolutně mi tam přišel k ničemu. Trooper, dps na dálku fajn. Jedi v různých formách jako tank, dps, nebo heal. Jedi Knight co jsem koukal dával klasický poškození 800+ , trooper byl rád za 300. proto osobně to vidim, že 80% lidí co to budou hrát, budou se světelnýma mečíkama a ten zbytek budou lidi co protestujou a nechtěj být ve stejném proudu :D Ale přitom se svojí postavou pákistánce s talířem na hlavě, toho moc neudělaj
    • Tak ja hraju WOW ale uz sem to vzal po 3 letech hrani strasne se tesim na tuto hru a urcite budu hrat za Zlo jako u wow za hordu protoze nesnasim aliky *1*
    • Janun
      Tak tebe bych chtěl mít v guildě :-D Možná snáš znáš výrazů z mmorpg, ale jinak o něm moc asi nevíš a o TORu nevíš už vubec nic...
    • krásná myšlenka, já se ale například chystám být tím pakistáncem s talířem na hlavě...:p
    • Drom
      ten "pakistanec" je smuggler specnuty na healera bez ktereho by cela skupina pomrela behem par vterin. *7* Co treba poslouchat komentar videa?

jinak tvoje naprosto zjednodusene uvazovani ani nema smysl rozebirat, classy jsou vybalancovane a tvoje nesmyslne cisla, co tu pises nemaji ani hlavu ani patu. Rikaji ti neco pojmy jako tank nebo DPS? *7*
  • Mne sa to rozhodne paci viac ako WoW a uz sa aj na to dlho tesim. Mozno aj pre to, ze WoW hram uz par rokov a omrzelo ma :)
    Hra vyzera uzasne. Neviem, co niektori rypu, ze grafika je slaba. Svety budu urcite rozlahle a bude sa na co pozerat. Tipujem, ze pribeh bude skvely ako to u SW byva.
  • Mě to připadá jako klon WoWka. A to se mi nikdy nelíbilo. WoWkaře to nepřiláká a ty, co se jim hnusí WoWko taky ne. Takže to bude jen pro pár desítek/set tisíc zarytých fanoušků/pařanů Star Wars? To bude asi pro EA prodělečné jako pra*e.
    Porač sakra nejdou svojí vlastní cestou a musí se furt opičit *9*
    • *1* jako sorry ale ja hraju WoW uz taky par let a urcite tuto hru parnu tesim se nato uz dlouho. jakej clon wowka sorry za moji cz ale pletes se a ne malo rikati neco grafika wow a treba 4story tam mas stejnou grafiku ale u star wars pochybuju zese inspirovaly primo od wow
    • xixixao
      Jako 4 disliky ale absolutní souhlas, stejně jako s předchozim komentářem. Vypadá to ohraně, hrozně, nudně, nelogicky... Klidně bych na neúspěch týhle hry vsadil. Jediné co "vymyslela" je ten cover systém (otázkou je, zda to je k něčemu, je to jen variace systému - určitá pozice přináší určitý výhody - a na tom třeba WoW staví většinu boss fightů) - jo a instancím/raidům se řiká Flashpoint? :) A protiargumenty: velký důraz na příběh? Když chci príběh, zahraju si KotOR (který vypadaj po všech stránkách lépe a souboje mnohem zábavněji)...
    • MrSanta
      Oni vlastní cestou jdou. Kladou velký důraz na příběh (každá herní třída má mít propracovaný individuální příběh), všechny postavy budou namluvené a rozhovory budou cinematické ve stylu Mass Effect. Navíc bude mít každá postava svého NPC parťáka. To jsou celkem záležitosti mimo hlavní proud. Jak se jim to povede + samotnou hratelnost, vyrovnanost postav a skillů atd prověří až hráči.
      Fanoušci: těch zarytých fanoušků SW je taky určitě víc než pár set tisíc. Když jim to bude hrát pravidelně jeden meloun, tak, myslím, budou v EA v sedmém nebi.
  • moc nadseny z toho nejsem nelibi se mi ze to vypada jako tunel s jednou prednastavenou cestou (zadne svobodne poletovani ve speederech po planetach jako v SWG) , nelibi se mi klasicka mmo tupost potvor kdy si vas nevsimaji dokus nestojite pul metru od nich, nelibi se mi reakce postav na utoky (svihanec od ctyri metry vysokeho monstra vyvola lehke prohnuti v pase) a absolutne zadne reakce na utoky do monster od hracu (mohli tam dat aspon spalenou cernou caru od lightsaberu jako v Jedi Academy, kdyz uz ne krev) nelibi se mi neinvencnost pri vymysleni hracskych trid (co bychom tam tak dali, hm, ze by DPS, tanka a healera?), nelibi se mi ty prkenne animace a jejich staticnost, nelibi se mi soubojovy system "klikni a cum", nelibi se mi ze tam budou pobihat tisice jediu, nelibi se mi ta trapna animace vytahovani stale te same trubky ze zeme a uz vubec se mi nelibi ten Yoduv pra pra pra pra dedecek :D
    • a u plošinovek se ti nelíbí, že můžeš běhat jen do dvou směrů, že? :/
    • Popravdě nechápu proč vlastně ty MMO hraješ, mně se ty věci, co popisuješ, taky nelíbí, ale já MMO nehraju, protože jsem tady u toho videa málem usnul nudou...
      • vsak ja nikde nepsal ze MMO hraju, uz je to par let co jsem nejaky hral, prave proto me trosku zklamalo ze se to vubec nikam neposunulo, no
        • No nevím ale Bioware už předtím říkal, že se bude snažit třeba Trinity sytem porušit.
  • Skvělí video. Kolik to bude stát ?
  • Nezlobte se, ale tahle hra zaspala o 7 let svoji dobu. A to je ve světě her strašně dlouhá doba. Od soubojového systému, přes grafiku až po celkové pojetí MMO je SWTOR v porovnání s GW2, Terou a dalšími nově příchozími krokem zpět. Jediným jeho plusem je svět Star Wars a nejsem si jistý, jestli tohle bude stačit.
  • Nemusí to být špatné MMO, věřím, že některé aspekty, jako příběh budou vypracovaný, vzhledem k tomu, že je to Bioware, ale video mne příliš nezasáhlo. Starwars respektuji, celkem mám rád, ale nejsem zarytý fanda a to co jsem viděl, byl systém alá WoW oblečený do technicky novějšího kabátu z prostředí Star Wars. Takže z mého pohledu: Sorry, další klon WoWu ne, chci něco nového (jinak mohu hrát WoW, který ohledně systému hry, celkového zpracování a s ohledem na konkurenci, nemá téměř chybu (přestože mi změny a styl datadisků z jeho světa vyštvali, záležitost Lore - jiná diskuze)).

Hru jinak nesleduji, takže nevím co se chystá, soudím jen dle tohoto videa.
  • veeelmi dobry dojem to na mna urobilo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit