Zbičuj si svého nácka. Indiana Jones and the Great Circle je adventurová akce jako řemen
-
a budou delat jeste ten posledni wolfenstein? uz ani nevim kolik let na nej cekam 💀
-
A to vás pozvou a vy si to platíte, nebo vám to platí oni? To by se dalo považovat za jistou formu úplatku🙂
-
-
Vítej v PR světě předváděček, produktových školení a jiných zábavných věcí. Většinou je to tak, že něikdo nikomu nic neplatí. Ty dodáš svůj čas, a oni zaplatí hotel, občerstvění , často i cestu.
Občas dokonce zaplatí i zaměstnavateli za tvůj čas, protože mají zájem, ať jejich zboží pak umíš nabízet svým zákazníkům.
Jestli je to úplatek nebo ne, pak často záleží na provedení, na oboru a na pozici účastníků. Většina takovýchto akcí je ale neškodá.
-
-
Tak. Za sebe dodám, že letět na otočku na akci do Londýna je za mě v podstatě víc stresující a výrazně (zbytečně) časově náročnější, než si párhodinové demo odehrát v klidu redakce nebo domova, takže si skrz proplacenou cestu uplaceně fakt nepřipadám. Jestli něco, tak po únavě z přesunů člověk bude k prezentovaný hře spíš rýpavější a osobně mě z toho sebelepší občerstvení fakt nevytrhne :D
-
-
A ještě jeden podotek k zaujatosti - většinou se snažíme vyhnout tomu, aby člověk, co absolvoval podobný preview event, hru potom recenzoval. Takže Indymu nebudu dávat známku já, stejně jako po akci v Kutný Hoře nebudu recenzovat KCD2.
-
-
-
Říká ti něco pojem "pracovní cesta"? :)
-
-
Předpokládám, že cesta na které se pracuje? 😀
-
-
No už jsem zažil pár pracovních cest, kde se víc chlastalo, než pracovalo 😀
-
-
-
-
Vypadá to fantasticky! Včera IGN uvolnili 11minutové tzv. final preview a je to parádní průřez "celou" hrou. Totálně mě to nahypovalo. Jednoznačně půjde o nejlepší hru dle filmové ságy (po Alien: Isolation). Navíc MachineGames a jejich první dva Wolfensteiny jsem si užil epicky! Nemohu se dočkat prosince! Doufám, že nedojde k odkladu.
-
Rozhodně přeju Xboxu nějaký opravdový "killer titul" s ideálně časovou exklusivitou - pak ať to samozřejmě pošlou dál :)
Indy je přesně hra, co mohla dopadnout všelijak, i opravdu špatně. Snad to už nehrozí.
-
Tak to vypadá překvapivě dobře. Šárka se moc nezmínila o scénáři a dialozích a celkovém tónu, ale doufejme, že je to věrné předloze, a ne zase nějaké moderní dekonstrukce.