-
musim rict, ze i kdyz mi osobne sedne vice KZ na ps3, neco na serii Halo precejen je. Hral jsem 2ku kdysi davno na pc a pak na xku 3 (nedohral) a Reach (dokonceno). Pokud bych mel popsat jednim slovem, nic vystiznejsiho me nenapada nez "zvlastni". Hodne lidi rika, ze je to hra genericka, tuctova jako kazda jina ale pravdou je, ze je prave dost unikatni a to napric vsemi platformami. Pokud tedy jdeme s charakteristikou hry dale, nez jen ze je to fps a ze to ma multiplayer. Pokud clovek nahledne pod slupku "xbox only" ze ktere se pravdepodobne kazdemu pckari zveda kufr, zjisti, ze je na pomery fps i pomerne dost propracovana, technicky, opet pokud si za slovem "technicky" predstavi neco vic nez jen grafiku, a pribehove univerzum taky stoji zato. Tady opravdu plati, ze vetsina ji bude bud milovat nebo "nenavidet", a jen velmi mala skupina lidi ji bude tak nejak akceptovat (ja). Jak ale rikam, i kdyz mam radej jiny typ fps, jako prave KZ, tak musim Halo nejaky ten kredit uznat.
-
-
Nejsi v ty skupině akceptovatelů sám. Taky mám radši KZ a když jsem zkoušel halo na compu, tak mě to vůbec nebavilo, ale na tom xku to je takový docela snesitelný. Ono celkově jsem si poridil nedavno bazarovyho xboxe a zatim mi jeho exlusive tituly moc nesednou...Nejlíp mi vychází Forza. GoW jsou fajn ve dvou, ale celkově mi to příjde taková zvlaštní konzole a pomalu na ní nemám co hrát. Menu jsou hrozný, wifi bych musel dokupovat, na live musím platit i za podívání, joypady(ty jsou vcelku dobrý, ale křížek mám na čtverečku:),ale trigery maj skvělý a jdou použít u pc) a proto abych dostal analogovej zvuk k hdmi jsem musel rozkuchat kabel. Co se tyče využití jako medialního streamovacího centra, tak nějaký výhody oproti ps3 taky nemá. Prostě celkově prohrává. Když se k tomu připočte, že microsoft si svoje exlusive tituly kvuli games for windows celkove moc nepodrzí, tak ho asi po nějakým čase zase pošlu do světa.
-
-
Tak nevim jestli jsem sam, jen jsem chtel zduraznit, ze svoje kvality ma a ze nejsem z tech, co by nechapali, ze na ni nekdo neco vidi a hraje ji, i kdyz ja to zrovna nejsem. Myslim, ze nikoho neurazim kdyz reknu, ze je to objektivne velmi kvalitni fps titul....stejne jako napr. Turning Point neni. Coz ovsem neznamena, ze se ti subjektivne musi/nemuze libit, oba.
Kde pravdepodobne jsem sam, tak ve skupine lidi, kterym vic sedi dualshock nez xboxovy ovladac, to asi jo :) po dokoupeni nastavcu na triggery (90kc) neni co resit.
Co se tyce samotne konzole, jsem na tom uplne stejne, proto jsem dal svuj box kamaradovi. A tady je prave videt, ze jsou to rovnocene konzole a zalezi ciste jen na portfoliu her, ktere ti sedne vic. Kazda ma nejake nevyhody. Nejvetsi pro me, u xka nemoznost analog zvuku, ktery zminujes (u ps3 pouzivam naprosto bezne) a u ps3 zase voice chatu jinak nez pres hru. Tohle ale zacinat nechci, takze zpet ke hre.
Na pesku bych ovsem Halo videl rad, stejne jako Zaklinace a par arcade titulu, jinak mi nic nechybi. Jsem zvedavy jak se nove halo vyvrbi, zajimava bude urcite neucast Bungie. To ze si najde sve fandy, je jasne, jen by me zajimalo, jestli bude vice jak 3 nebo spis jako Reach.
-
-
-
Já nevim co to tu všichni kecáte měl jsem obě konzole a můžu říct že mě osobně zase bavilo mnohem víc Halo než třeba Killzone. Jen tak mimochodem Halo je taková kapku zvláštní hra protože když člověk zkoukne jen screeny nějaký videa nebo si to jen na chvilku zahraje tak to vypadá jako solidní hra o ničem a celkem slušnej propadák změna ovšem nastává ve chvíli kdy se do člověk zažere a pak už od xka nevstane dokud to nedohraje. Alespoň já to tak měl.
-
je to farebne jak japonska vymalovavanka, epilepticky zachvat zaručeny :D
-
-
Blikej si baterkou.
-
to je moje hlaska :D Halo je fajn, ale po vice jak 20 minutach nepretrziteho hrani se dostavi nastup demence a nabeh na epilepticky zachvat :D treba u 4ky to bude 40 minut :) Jako na miru sity amikum - no-brain style. Spousta mych kamaradu na to taky ceka jak na nakou modlu nevim co si o tom mam myslet *15*
-
-
btw z vide vidim oproti Reach minimalni zmeny, 20minut to jistí *1*
-
-
-
Dubstep či jak se to příšerný skrípění nazývá...
-
Nikdy jsem nepochopil v čem je HALO po příběhové stránce tak strašně cool a stejně tak mi nejde do hlavy v čem je tak strašně cool to univerzum. Kámoš co má xbox mi o tom jednou vyprávěl a já si poté zhlédl pár gameplay a teké hrál Halo na jeho xboxu ale nikdy mě to nechytlo. Pokud mám hrát na konzoli pořádnou střílečku se skvělímy postavami a protředím tak jedině serii killzone na PS3.
-
-
Nesmíš být sony fanboy, pak bys to pochopil. Killzone je prostě jenom dobrá, ale šedivá střílečka ve stylu CoD, která rozhodně postavama ani příběhem neexceluje. Halo je pestrobarevná divná akce, která má hlavně Master Chiefa, a pokud by sis dal tu práci dohrát trojku, tak bys pochopil, že i když je to nějakej blbec, kterýmu nevidíme do ksichtu, tak je to naprosto kulervoucí postava, se kterou se ty drsňáci, Stalinové a Hitlerové z Killzonu nemůžou rovnat.
-
-
Co na tomto někdo může vidět nechápu :D Myslím tu multiblbost, Halo jako takové je fajn, originální doomovka... ale ten multiplayer to je fakt o ničem, odstatně jako u většiny novodobých doomovek..
-
-
přesně, když jsem hral halo 3 bylo to jak hrát starýho dooma. Vykilit jednu mistnost prejit do vetsi, tam zase vykilit a jit dal. Pořád dokola. To jak se nekteří ohání příběhem, tak je to typicka slatanina pro americký bečkový filmy.
-
-
sranec jako vse od Microsoft
-
Taky celou Halo manii vubec nechapu, furt ti sami nepratele, zadnej buh vi jakej pribeh sem proste nezaznamenal, fakt nevim o co tam vlastne de na to ze se to tak resi furt
-
-
osobne jsem hral pouze 1-2 dil protoze nemam konzoli na 3 jsem koukal na youtube xD a hru jsem hral prave kvuli pribehu kterej se mi hodne libil cela ta atmosfera kterou doplnoval dokonalej soundtrack :) a sympaticka hlavni postava
-
Sice Halo nepovazuji za nejakou super fps hru,ale to co tady placas o pribehu znaci pouze 2 veci.
Bud si tu hru poradne nehral,nebo neumis anglicky.Pripadne si preskocil prvni dil/y.
Pribeh sice neni nic svetoborneho,ale v ramci fps her jde porad o slusnou zapletku.
-
-
Co na tom preboha vseci vidia? ja tomu vazne nerozumiem *6*http://login.tiscali.cz/?url=http%3A//diskuse.tiscali.cz/games/clanek/zbranove-orgie-v-traileru-na-halo-4-60325/%3Fpage%3D1&service=games
-
-
najprv musíš porozumieť pre koho je ten trailer určený : http://is.gd/c8u2jY *1*
-
-
HAHA jako u nás doma
-
"Dont talk to me, UAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!" je mi zle z tych americkych deti, ale k veci:
nemyslim ze tu hru hraju len taky psychopati, ja len nerozumiem preco je ta hra tak oblubena, podla mna je to len obycajna FPS, sice som hru nehral, ale videl som nespocet gameplayov, ci singleplayer alebo multiplayer, a vacsinou som ich ani nedopozeral od nudy, ale kolko ludi tolko chuti
-
-
*ten link sa tam dal sam.. wtf
-
-
No to je užasný.