Ze starého dobrého BioWare skoro nikdo nezbyl. Odchází Casey Hudson i Mark Darrah
-
"Starý dobrý Bioware" neexistuje už pěknou řádku let. To je snad jasný každýmu, kdo právě to starý dobrý Bioware zažil.
-
Nechte to studio umrit!
-
Pramen celého problému, že EA má ten stupidni fotbal. To zkresluje jejich vnímání ostatních žánrů a očekávání prodejů. Když si každá průměrná ovečka koupí Fifu, kde je práce za pár jednotek milionu dollarů, těžko bude motivace dělat kvalitní hry za desítky milionů USD.
-
Tak Bioware už dávno prodělal masivní změnu v developerském teamu a jde to poznat.
Jednou jsem si dal tu práci a projel závěrečné titulky Mass Effect 2 vs ME3 vs ME:Andromeda a porovnal vývojáře. Po vydání ME2 odešlo skoro 85% vývojářů a scénaristů a šlo to poznat na (tristním konci) ME3. A ME:Andromeda na tom byla ještě hůř a v porovnání s ME2 tam bylo 98% nových lidí. Prakticky totální obměna teamu. Člověk se pak nemůže divit, že to dopadlo tak, jak to dopadlo.
-
-
Pokud mě paměť neklame, tak o mass effect Andromeda je veřejně známé, že to dělala nějaka nove otevřená pobočka nebo tak něco. Vím, že si lidi stěžovali, že značku jako je mass effect dali nováčkům.
-
-
Hlavně to stálo pár dollarů, 30 - 40 milionu. To je na AAA produkt šíleně málo.
-
Mám pocit, že tam šlo ještě o to, že se ta hra v průběhu dost předělávala (původní plán byl hodně jiný než co byl potom výsledek), což se na kvalitě taky hodně podepsalo.
-
-
-
hudson mě teda chybět nebude... ale co bioware už je jen špatný vtip po těch posledních odpadech...
-
Je tam Mike Gamble, Mac Walters a spol. pre Mass Effect, Patrick Weekes, John Epler a spol. pre Dragon Age, ja si nemyslím, že sa ide rúcať celá firma. Dajte im oddych, nech konečne skúsia čosi nové v živote a nebuďme hneď negatívni :) mne by sa tiež pýtalo zmeny po 20 rokoch vo firme, aj keby je to skvelá práca... Tie hry sú o stovkách ľudí v týme, nie o dvoch, troch osobách :) a tí ľudia sú už určite pomerne vyšťavení, veď nerobia len 8 hodín denne... radšej im držme palce a ukážme vývojárom podporu, nech sa majú pre koho snažiť
-
-
dost spatny pokus o vtip
-
dalších deset let?
-
Myslim ze oddych uz maji dost dlouho. Posledni dobrou hru udelali v roce 2014....
-
-
Spíš 2012. On ten Mass Effect 3 nebyl zas tak špatnej. Až na ten konec.
-
dle mého v roce 09(Prameny).
-
to už je vec názoru a vkusu
-
-
Souhlasím, já bych řekl že spíš 2010.
-
-
-
-
Bioware jsem měl rád...
-
-
Já taky. Ještě před pár lety to bylo bezkonkurenčně mé nejoblíbenější studio.
-