Zeptejte se nás na cokoliv! Vše, co jste kdy chtěli vědět o redakci Games.cz, už dnes
-
Offtopic, ale tím nadpisem jste si naběhli 😁 bude článek o Xenoblade chronicles X definitive edition pro nás 5 co to zajímá?
-
-
Bude :D
-
-
Nemam zadny dotaz, ale musim redakci pochvalit - subjektivne se mi zda, ze paradoxne po zmenach a zestihleni redakce se zvedlo mnozstvi clanku a i vyber her je pestrejsi a zajimavejsi. Takze jen tak dal. :)
Edit: I kdyz jeden dotaz bych preci mel (davam zde pro jednoduchost, misto mailem) - jak je resen technicky provoz webu? Jak se resi opravy a tak dale? Napriklad - galerie minimalne uz par tydnu zrovna moc nefunguje a s opravou se zatim nikdo neobtezoval (o starsich problemech reportovanych hodne zpatky ani nemluve). Jak je to s aktualizacemi, napriklad opet galerie - na zestolu.cz je uzivatelsky vyrazne privetivejsi verze, ale na games.cz stale visi stara.
-
Napadá mě několik otázek, ale tady jde zaslat jen jedna. Asi vás budu muset svými dotazy zasypat až zítra na streamu 😀
-
Buď mě šálí zrak, nebo na fotce na Šárce vidím poprvě v životě make-up.
Co se stalo???
-
-
No, spíš budeš tenhle případ :) https://twitter.com/nusliful/status/1148649185501048833
-
-
Dobře, chápu, kvadrant 4 si necháváš v záloze, až tě opravdu jednou naštveme. :D
Oprava: Šárka je poprvé v kvandrantu 2. :D Co se stalo???
Otázka zůstává. :)
-
-