Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rejsek
    Doufám že zas hrdina nezakončí příběh v krvi, nebo v průseru. Chci bosse, který po splnění hlavní dějové linie v sandboxu převezme komplet kontrolu nad městem, nepřátelé z něj budou s*át strachy a jeho kratochvílí bude obchod s bílým masem, vydírání, vraždy, mučení a jiné bestiální prasárny, které si jako spořádaný člověk v reálu nemohu dovolit. Nechci klišoidní patos o morálních myšlenkových pochodech zločince.
  • Má cenu tu hru ještě vůbec hrát, když nám takhle dopředu vykecají úplně všechno?
  • jindra.veliky
    To by mě zajímalo jestli má hra stejnou mediální masáž i v zahraničí nebo jen u nás, protože je to původem česká značka...
    • Po pravdě jsem se o víkendu díval na IGN a tam to bylo úplně otapetovaný...prvních 15 minut, ukázky misí, co dělat když nevíte co dělat... Já už je úplně ignoruji...takové množství informací se mi nelíbí a počkám si na recenze a hlavně názory zbytku světa :)
  • Všimli jste si, že hromada zahraničních náhodných youtuberů získala beta verzi? Když tu hru ukazují, tak jsou až moc přehnaně nadšení.
    Než vyšla Mafia 2 tak vyšlo něco takového pro všechny, jmenovalo se to demo a bylo to zdarma, lidi si to zahráli a věděli do čeho půjdou, jestli si tu hru koupí, proč to neudělají stejně? Ne, oni to prostě dají někomu náhodně.
    • To je dneska nějakej divnej trend, např. Dark Souls 3 dostalo 14 dní před vydáním několik streamerů/twicherů/jůblberů a dalších kreténů co se natáčí při hraní her a já se ptal proč jako? za co? Nemluvě o tom, že pak sem měl youtube zasranej doporučenýma videama od těhle blbečků, kteří navíc svoje videa pojmenovaly tak, že to byli spoilery ze hry.
      • hledej kouzelne slovni spojeni "paid promotion". vetsinou je to prosta zaplacena reklama od tech youtuberu, ale par hlupaku se chytne jelikoz si mysli, ze jsou objektivni.
      • Inquisitor
        Protože tyhle jůtubeři mají dneska ohromný vliv na svoje fanoušky a vydavatelé to moc dobře vědí. Bohužel je to celkem logický marketingový krok. Tyhle lidi jsou prostě dneska superstar.
        • Když hledám novou hru tak prvně zkouknu recenze, nejméně 3 a udělám si průměr... tím zjistím jestli má vůbec smysl se zajímat dál

          A další krok je kouknout na gameplay na youtube - a tím zjistím, jestli mě ta hra bude vůbec bavit, jak vypadá a vůbec všechno. Nevidím je tedy zrovna jako superstar, ale spíš jako užitečnou službu při výběru her :) Některé hry jsem zkouknul i celé, protože to prostě dobře vypadalo, komentář byl super ale věděl jsem, že by mě to nebavilo hrát... takové ty extrémně prosté aaa tituly :-D
    • Já jsem si hlavně všiml reklamy na Steamu, kde má Mafia 3 typický "plakát" s citáty nadšených "hodnocení" od nějakých evidentně no-name herních webů. Cítím ve vzduchu totální průsser. I gameplaye vypadají dost bídně.
      • já hlavně nechápu tu demenci mít hru hned v den vydání a pak brečet, že mne podvedli si prostě počkám až to vyjde budou na to spolehlivé recenze a ono se uvidí jako ještě to pochopím u online hre kde vám po týdnu ujede vlak tak chcete hrát hned od začátku, ale u her jako je Mafie??? Je úplně jedno jestli to začnu hrát v den vydání nebo za měsíc klid ně z apůl roku diť dnes je tolik her že všechny zajímaví člověk nestihne hrát tak proč si kvalitní nevybírat...
      • já to vidím takhle:
        zahraniční servery- 8/10
        československý servery- 6/10
        • A nejmenovaný český herní pořad 10/10 *15*
          • Osobne na jednom webu ocekavam min 9/10 *1* mozna dokonce 10/10 *15*
            • Mě to fakt sere, taková hra vypadá že si to nezaslouží, alespoň od fanoušků 1. a 2. dílu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit