Přejít na výpis diskuzí
Zkrvavená Lara Croft přinesla v novém traileru datum vydání
1.6.2012 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
sranda, jak se te hre s blizicim se datem vydani zhorsuje v kazde ukazce grafika az se ustali na urovni "6 let stary konzolovy hardware" :)
-
Hodne "Shut up and take my money" trailer...
-
LARA UNCHARTED HILL... Vidim ty 3 hry v jedné jen já? LARA = Lara Croft postava, Uncharted = herní model, design, HILL = brutalita, slušná atmosféra
-
Bože to je snad nejlepší trailer co sem letos viděl. Hlavně aby se to nezvrhlo v bezduchou akci jako většina her s krasným trailerem. Každopádně se Lara vrací na přední příčky mých oblíbených herních postav.
-
Strašně se mi to líbí. Mám rád sérii TR a i když toto s ní asi bude mít společný jen název titulu a hrdinku, rozhodně si nemyslím, že by to měl být propadák. Podle traileru toho moc poznat nejde, ale vypadá to na skvělý příběh se zajímavou hratelností. Pokud nic nezkazí, budu investovat do tohoto titulu .. =)
-
Vůbec by to nevypadalo zle.. kdybychom ale nevěděli, že půlka gameplaye bude tvořená qte-čkama *16* *16*
-
Tak tohle je vážně krutý trailer.
-
No to bude tlacitkovana *7* A neviem si pomoct ale nova Lara mi stale pripomina 15 rocneho chlapca *11*
-
Toto je rozhodně restart série v plném slova smyslu, který zdá se, nemá s předchozími díly společného více, nežli jméno hlavní představitelky a musím uznat, že vypadá náramně dobře. *5*
-
Co to je? Survival Horror? Tam už asi poklady hledat nebudem co? Ale jako Sillent Hill to nevypadá špatně..