-
jeste bych doplnil nekonecny zasobniky od Horsta Fuxe nejakej poradnej nekonecnej inventar na zvoleni 2 obtiznosti easy a sandbox a dilo bude dokonano...
-
lol, presne ty atributy, ktery delaly starou JA vynikajici, tak v nove verzi vypusti. Ale tak to se dalo cekat, tahovky dnes nejsou v mode.
-
SKLAMANIE na plnej ciare *11* *11* *11* *11* *11* *11*
STRACH *8* *8* *8* *8* kam to dospeje...o chvilu napisu ze tam pridaju par zbrani (mini nukes, laser, plazma.....wtf....rovno nech tam hodia BFG s Dooma *1* *1* )
- Turn-Based hry uz dnes malo kde clovek najde...ak sa nejedna o 4X strategiu (Sword of Stars napr alebo Civilization).....inac vsetko prerabaju na FPS alebo nejake RPG/FPS hybridy aby to vedeli hrat aj na sprostych konzolach a hlavne aby mali male deticky vobec sancu t hrat hru.....kedze ich rozumova kapacita by na T-B nestacila ocividne....
Tymto opustila Taktika, skryvanie, prepadnutia, pasce etc.... hru
- Je to velka skoda..uz roky sa tesim na JA 3.....vzdy ked sa objavi nejaky naznak ze by to mohlo konecne prist...sa tesim ako male decko.....Silent Storm ma po dlhej dobe velmi bavil, hlavne kvoli T-B systemu a hlavne ten premakany system nicenia prostredia (myslim ze planovany JA3 vyuziva podobny engine -- teda aspon podla videa co bezalo minuly rok po webe ako ukazka z hry) --> jedine co tej hre chybalo bola moderna doba miesto 2 sv. vojny.....a menej Sci-Fi.
- Hired Guns nebol spatny, grafika bola celkom dobra...malo to T-B system hodne zbrani..ale minusy boli dost odradzujuce.....hlupa AI, prehnane dobre vybavena AI, ked ste mali len gumi pusky, vela bugov, padalo to jak jablka na jesen, a vice mene ziaden poriadny dej....keby tomu dali este troxa prace..mohla to byt dobra hra.
- ked som videl tuto prerabku do noveho kabatu s prislubom ze vse ostatne nechaju...tesil som sa...ale teraz...no neviem....vyckam a uvidim co za paskvila to spravia.....ako bombonik pripomeniem ako pokazili Fallout seriu....1 a 2 boli naj hry co som hral....a vsetko po Tactics bola kravina ( i ked tactics si aspon drzal T-B a povodny graficky nadych) nove Fallouty su uz hruza a strach.....takto koncia dobre hry....a zacinaju kraviny.....o par rokov budu hry pre batolata vrchol priemyslu a mi budeme hrat hry s 90 rokov aby sme sa vobec zabavili na niecom zlozitejsom. -
-
...no sproste konzoly...to by som ani netvrdil, ze to bude kvoli tomu (pozri kolko je tahoviek na Nintende DS)...skratka sa tie hry nepredavuju tak, aby to dnes robili...viac sa oplati vydat CoD 15 alebo MoH 12, je istota, ze na to ludia skocia...skoda...ale da sa povedat, ze robia to, co ludia kupuju...
-
-
A prave to ma mrzi...ze tymto sa vyhubil cely segment Turn-Based strategii, ktore vyzadovali troxa rozumu....a boli o 100% zabavnejsie ako tie paskvili ktore dnes vychadzaju. Hlavne tie hry mali hraci cas niekolko dni, tyzdnov ba i mesiacov..oproti tym uzasnym 10hodinam co som potreboval na prejdenie niektorych tych super hodnotenych FPS. osr..... *11* *11*
-
-
este som zabudol spomenut "resurrection" X-Com serie...a hadajte co...bude to hlupe FPS...sice to vizera celkom pekne..ale uz to nebude X-Com....ale len dalsia FPS to balika uz aj tak velkeho mnozstva FPS kde musi grafika byt super super...a vse ostatne je vedlajsie *9* *9*
-
-
realtime mod? zadny fog of war? enemy je videt na mape? TAK PROC TOMU RIKAJI JA2?
-
njn, mávám sbohem jakékoliv šance na kvalitní pokračování JA série, nezbyde než zůstat u JA2 + modů. tohle je zas další nesmyslný pokus o "přiblížení hry širšímu publiku" (aneb stupidizace) který úspěšně odradí fandy série a totálně zazdí kvalitní značku
-
Před pár týdny jsem ve Score viděl malou nenápadnou novinku...Jagged2 reloaded. V tu chvíli se mi zastavil dech. Totéž se stalo po přečtení této novinky. Ano, jsem zastáncem názoru, že bychom neměli hry po každé, ne zcela pozitivní stránce odsuzovat, ale...Co je sakra toto? Nebude tahový režim? Nepřátele uvidíme hned? Už nebude potřeba ani pauzovat? Už nebudeme pečlivě s metodou save/load postupovat krůček po krůčku? Proč se to jmenuje Jagged Alliance? Je mi zle velebnosti. *12*
-
Tak je to tady. Ve skrytu duše jsem doufal, že tomu dají novou grafiku a na zbytek šahat nebudou. Jak jsem starej, tak jsem naivní....
-
hosi ale co si budem povidat - vsichni si to stejne zahrajem ;)
-
-
tak zahral jsem si i novy MOH ale nadavat, ze to ma 3 hodky a narocnost skladacky rozvijejici motoricke schopnosti pro deti do 2 let budu stejne .. aneb sam hru neudelam, tak se musim spokojit s tema shitama co nam servirujou anebo nehrat .. :)
-
skor to vsetci stiahnu a skusia ale kupit asi nie...
netreba to odsudzovat dopredu mozno tam bude aj volba tahoveho rezimu a ked nie tak skoda prevelka - JA2 bola prva originalka co som si kupil lebo to za to stalo...
-
-
Tohle s reálným časem v bojích s možností pauzy mělo už UFO od Altaru a bylo to hrozný...To je nějaká úchylka snažit se zprznit tyhle legendy?
-
WTF? Neni nahodou na Jagged alliance prave nejlepsi ten tahovy system boje? Timhle tu hru naprosto dokurvej. Vyjde z toho podobna podivnost jako je Fallout Tactics.