Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    "nezáleží na tom, jestli a kolikrát jste hráli Final Fantasy VII – konec Rebirth vás prý šokuje tak jako tak."

    No doufám, že mě to nešokuje podobným způsobem jako Persona 5 Royal. Z původního celkem přijatelného konce P5 to předělali na trapný konec P5Royal, který v kontextu nedává moc smysl.

  • Ja by som hned povedal ze Nomura co sa tyka vypravania pribehu je slaby, pamatam si ked zacinal ako design postav FF a to mu celkom slo, ale nechat ho robit aj pribehy bola chyba.

    zadruhe, SE sa nas snazi zmiast, ich vyjadrenia su najprv take a o tyzdne neskor protichodne k povodnym...

    Ako som uz pisal skor v inom clanku (boli to veci ohladom predoslych vyjadreni a na zaklade predoslych trailerov, vratane Game Awards traileru). planuju/planovali zachovat jednu time linku, dalej aby pribeh FF7 Advent Children  bol stale canon atd.

    Cize teraz uz len dufat ze ten pribeh bude mat nejaky zmysel, a bude mat zaciatok a koniec. Lebo teraz to vyzera hodne zle.  Boji msa ze sami v tom maju riadny mish-mash, Som naramne zvedavy ako to chcu cele pozliepat.. AK ma, ako je v clanku napisane, Tifa nahradit Aerith ako obet tak to je cele zle, kedze uz Sephiroth sa vyjadril ze Tifu zabil tak kdo je terajsia Tifa. Cize toto zmyslanie neberem.  Teraz ma napadlo ze uz vidim moznost ako to asi povedu, a siceklonami Jenova/kuskami z tela Jenova (a podobne, len nech tam je spomenute Jenova) a vsetko co nebude davat zmysel daju ako dovod ze lebo Jenova toto a tamto a zaroven hentamto... a.to bude ubohost.-aôe Nomura je schopny to takto odflaknut.


    jo a este by bolo fajn napisat ze PS5 ma casovu exkluzivitu na 3 mesiace. nie ze to je exkluzivita, zbytocne to  moze zmiast niektorych. ( a tom ze mozno pouziju rovnaky tah ako pri vydani FF 7 Remake kde kratko pred vydanim FF7 na Epicu vydali DLC Intermisssion aby sa exkluzivita na PS predlzila pomlcim.... aj ked uz vidim ze Zacka mozu dat ako DLC k Rebirthu, ak nie jeho, stale tam je Cait Sith a Vincent :D ktory v Rebirthe nebudu ovladany hracom., teda aspon nie ak ich nedaju ako DLC... a ak to bude uplme ako s Remakom tak pak casova exkluzivita na Epicu a rok na to na Steame, to je mne sice dost jedno, kedze pouzivam oba klienty ale aj tak, su aj "pure only"Steameri..)

    • flash789

      Celé to je pejsek a kočička vařili dort. A co vím Nomura u Rebirth není jakoby ten hlavní jako u remaku. Ta fáze mezi oběma díly byla doba co přemýšleli co s tím, nevěděli to, protože kdyby ano teasovali by to hned krátce po vydání remaku. Žádná ucelená vize co budou ty dvě další části nebyla. Tak to na mně působí. A teď už to je jedno co a jak bude. Klidně se tam může objevit Sora z KH nebo střelec z Apexu. Meh.

  • flash789

    Ja už jsem šokovaný dost. Zprvu když jsem dohrál první část jsem se snažil Nomuru chápat, že temi změnami oproti originálu někam míří. Časem to ve mně vybublalo čím dál víc a teď mi celý případ remaku či spíše nyní již reimaginace leze akorát na nervy. Nomura možná v hlavě něco měl ale bylo to chabé. Usuzuji dle toho jak původní záměr remaku vyšumel a dlouho bylo ticho po pěšině a pak přišli s tím že to je celé vlastně Rebirth a už tam muže být naprosto cokoliv. Kdyby tuhle vizi měli od začátku nic moc  by mi nevadilo ale to věšení bulíků na nos před vydáním první části z toho udělalo dost hořkou čokoládu. V rámci fanouška původní hry. Nejspíš si Rebirth někdy zahraju ale prioritu to u mně nemá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit