Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    Ten BlairWitch  opravdu tak spatnej, kdyz sem videl ty gameplaye stim pejskem, tak sem to vypnul ze si to musim zahrat, ted ctu diskuze jak je to desna hra, to mi dela starosti, ale tak, vyzkousim, a uvidim, bud pujde do kose nebo do sine slavy 😎

  • Silent Hill je uplnej klenot, takze stale nechapu do dnes ze Konami na tom nezapracovali a nevydali to poradne se 4K texturama. Bez prekopani, proste i kdyby 1:1 remaster tedy neco jako Resident Evil 1 pamatujeme? :) Ted musim jedine verit, ze to tohle studio cele nepokazi :( Bohuzel musime se navic smirit ze uz nikdy nebude remaster 1 dilu :( Proste tam chybi zdrojak, takze to by muselo vzit fakt sikovne studio a celou hru udelat od znova i s mensi zmenou.

    Takze co mi zbyva, zatim leda emulace Downpour na pc tedy hry co je pro PS3.

  • Horst_Fuchs

    Od tohodle týmu nic nečekám, a to mám SH2 moc rád, originální DVD se SH2 mám dodnes na čestném místě na poličce.


    Jediný co od nich za něco stálo bylo první Layers of Fear a Observer a to navíc nebyly hry s akčníma soubojema a příběh mělo všechno od nich zmatenější než tři série Twin Peaks dohromady.


    Samotnej příběh SH2 už dávno není zajímavej, od jeho vydání se kdejakej jouda inspiroval tímhle typem příběhu a tak existují desítky, spíš stovky napodobenin; viz příběhy s hledáním někoho blízkého v místě kde se děje cosi děsivého, špatný duševní stav hrdiny, časté zpochybňování okolí, že hledá s dobrým úmyslem, finále kde se ukáže, že hrdina udělal něco fakt hnusnýho, ale jen si na to až do finále nevzpomenul. 


    Bez radikálního překopání příběhu a hlavně survival části (dodnes si pamatuju na slabé nepřátele, tuny munice všude a děsivé, ale slaboučké bossy) to nemá moc smysl předělávat.

  • Corvus

    Ježíši, upusťte už od toho titulkování ve stylu "ZNÁME"... Zní to jako byste měli být jediní na téhle planetě, kdo odhalil, jaké bude mít Silent Hill 2 požadavky, přitom to "zná" každý, kdo klikne na libovolný web na netu a Steam. Je to fakt hrozný. Tohle používá už skoro každý český herní web, aby se vytvořil dojem jakože "exkluzivní zprávy", přitom je to úplně k smíchu.

  • MalyZeli

    Layers of Fear jsem nehrál, ovšem Medium jsem zkusil přes game pass, jako slušná jednohubka, ale optimalizace strašná, ta hra nevypadá na to aby to jelo tak špatně. Takže opět vysoké nároky protože vývojáři nedokáží hru pořádně optimalizovat. Rád si dám Silent Hill, hrál jsem to naposled jako malej kluk na PS, a dodnes k tomu mám vztah jako pro mě nejděsivější horror, tak schválně jestli změním názor po tolika letech :), ale nemám radost z týmu který na tom pracuje...

    • houmrhoumr

      Co furt proti nim vsichni mate? Nedelali i Observer a Blairwitch? Za me uplne ok hry.

      • uher

        Blair Witch byla strašná a vůbec ne ok. Observer... no budiž, to možná trochu ok bylo.

        Problém je, že Silent Hill vyžaduje něco víc studio co dělá jen ok hry. A to že jsou matláci v optimalizaci je známej fakt...

        • Jak to? Blair Witch jsem hral, no nudnejsi hra ale fungovala v pohode, ke konci atmosfera se me libila. Jen tam chtelo trochu vic toho pridat, nemel jsem se hrou problemy. Observer jsem celej nehral, ta hra me proste nejak trochu nudi, ale jinak taky v pohode beha na pc, nemam problem jit ted zahrat, jen mi nesedl moc styl zasazeni a dana latka te hry.

          Takze pokud by Silent Hill 2 ponechali +- jak je, tak by mohl byt ok.


      • Nevím, BW měl potenciál, ale výsledek byl vcelku nuda. Optimalizace asi taky mohla být krapet lepší. Ok to možná bylo, ale to mi na silent Hill přijde málo. Ale věřím, že to může dopadnout dobře, jako třeba remake mafie, který byl fajn a štvalo mě tam asi nejvic jen projizdeni checkpointu při honičkách. 

      • Davies182

        Observer docela super 🙂, ale čarodějnici sem nedohrál, byla to docela nuda, a to sem hrál ve tmě se sluchadlama 😬.

        LoF1 dobrý, nicméně dvojku se bojim zapnout abych si nezkazil dojmy.

        • Me zase ten Obersever docela nudil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit