Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Vždycky jsou potřeba optimisté ....ale uvidíme kdo se za pár let bude smát ( PS3 měla také původně jen 60 GB HDD) ;)

  • victor

    To se však dalo očekávat , že onen superrychlý disk bude nakonec jen cache pro dvě tři nainstalované hry a data budou ležet na externím disku ...

    1TB je dneska i s ohledem na budoucnost už silně nedostačující , ale uvidíme jak to vyřeší , osobně si u pohodové konzole už nepředstavuji žonglování s médii ( Next gen SSD se hrdě hlásí k odkazu 4diskových verzí z PS1 :/// )

    • Dvě tři hry? Jakou očekáváš průměrnou velikost šmarjá?

      Oosbně pořád nechápu ten humbuk kolem toho. Takový těch 100GB her jako RDR2 vychází jako šafrány. Těch běžných co mají 10-20GB (indie hry ještě méně) tam narveš fůru. A pokud má člověk fakt aspoň trošku normální internet, tak ani nemá důvod tak toho držet nějak víc, ne?

      Sám mám pocit, že jsem se na PS4 snad nedostal přes využitých 500 - 600GB už jen proto, aby si na dashboardu zbytečně nedržel nehraný bordel, který se dá během hodiny kdykoliv zase stáhnout zpět.

    • Broecz

      Abych byl přesnější. Reálně bude na PS5 dostupných tak 650 - 700 GB volného místa. I kdyby byly hry velké cca 100 GB (což evidentně všechny nebudou), pořád to máš cca 7 her. Reálně tak těch v článku zmiňovaných 10. Netuším tedy kde jsi napočítal 3. Pravda, na dnešní dobu to sice není moc, ale kolik najednou hraješ her? Navíc MS už představil rozšiřující kartu pro svůj XBOX a časem se objeví i podporované interní NVME M.2 disky i pro PS5.

      Jinak Spider-Man má na PS4 po instalaci 66 GB a na PS5 má mít jenom 55 GB. Takže zatím to vypadá, že hry na PS5 budou opravdu menší, než stejné hry na PS4 a to i přes kvalitnější textury atp.

    • Broecz

      A to jsi vyhrabal kde? Co to tam hulíte za matroš? :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit