Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve online je hra jen pro pvp ostatni pocitvy hraci maji smulu zrout casu nervu atd...
    citace clanku vyvojare : "Lander připouští, že už nyní je ve hře spousta hodně naštvaných lidí, ale rozhodně se jim za nic nechce omlouvat - naopak je za to rád "

    Nehrajte to je to hrozny o vse prijdete a pirati se vam budou smat do ksichtu.
  • Dust514 podporuje ovladani mysi a klavesnici i na PS3. Jinak CCP jednali i s Microsoftem ohledne moznosti rozjet to pro Xbox a nedohodli se. Rozjeti na PC je minimalne ted na pocatku nerealne, mohlo by to znamenat odliv hracu z EVE online (taky premyslim, ze si koupim PS3 jen kvuli Dustu ale EVE, rekneme, hraju, tudiz to puzeni neni tak silne, jsem "in" :D) V jednom rozhovoru bylo neco malo naznaceno resp. nebylo vylouceno, ale nyni se vse bude odvyjet od uspesnosti DUSTU v ostrem provozu a poctech hracu pro oba tituly. EVE je hra kompletne pohanena hraci a jako takova, pri sve komplexnosti si novacky obstarava jen velmi obtizne. Je nutne si uvedomit, ze ty hry jsou na sobe existecne zavisle uz jen konceptualne. Navic se da predpokladat, ze smlouva o exlusivite se sony je jiste uzavrena v radu let. Takze si nechme zajit chut nebo investujme do PS3, jina moznost v dohledne dobe neni realna...
  • http://wiki.eveonline.com/en/wiki/EVE-DUST_514_Link_FAQ
  • kostejnesmrtelny
    Víte někdo, jak se to bombardování přímo realizuje ve hře?

    Představuju si, že Dusťáci pošlou "zaměstnavateli" nějaký souřadnice a ten pak může z lodi na orbitu odpálit nějakou tu salvu, jejíž přesnost je daná úrovní patřičnejch skillů... Je to nějak tak? Funguje tam friendly fire? Můžu omylem pozabíjet svůj squad, když se netrefím?

    A co když se na orbitu sejdou lodi obou stran?
    • Je to prave tak, orbita je bezne pristupny vesmir, takze se da ocekavat prestrelka mezi flotilami kdo z koho (lod ktera je rusena pomoci ECM neni schopna zamereni povrchu), samozrejme v realnem case, v tom je to kouzlo...zoldaci zameruji pozici, takze by nemelo byt mozne se netrefit, pokud ji oni nezameri spatne, nebo do ni sami nenabehnou. Co se tyka FF tak si ji muzes byt v titulu od CCP naprosto jisty, ani to nebudu hledat :D vycuc z eve wiki:

      So, how do I shoot a planet?

      Once you're in position you need to connect to the district to be able to receive strike requests. To connect just click on the district overlay on the surface of the planet. Note that connecting to the district is not possible while you're cloaked, being ECM jammed, or if you're in a ship that can't have any targets locked.
  • sonk
    Asi to moc nechápu, EVE byl MMO kde se tezilo a bojovalo ala Freelancer atd. Dust514 je neco jako PlanetSide FPS , takze ..budu hrat jako kapitan v EVE nejake vesmirne lode a budu chtit zajmout nejakou tezebni stanici, lognu se na intranet , najmu Squat, kterej nekdo zalozil v DUST514 , zaplatim a oni dostanou pri prihlaseni vecer novej ukol a jdou ho plnit?
    • yop
  • hraje někdo betu? rád bych s někým zahrál ;) zkoušim to s myší a klávesnicí a stejnak dostávám na pr*** :) ale to si časem zvyknu. psn danielXcz kdyby se někdo našel
  • ješte by mohli propojit world of warcraft s battlefieldem t by bylo super!
  • michelangelo
    Hrat EvE je pro me unreal, tak se do EvE vesmiru podivam alespon prostrednictvim DUSTu. Online strilecky nehraju, protoze me nebavi dostavat na budku od deti. Alespon si tak svoje virtualni vrazditele predstavuju :)
  • Veskoslav
    Doteď jsem nepochopil, proč je to pouze na PS3....Navíc když počet hráčů na PC by byl mnohonásobně větší než na PS3 a s prominutím gamepáře bych si nenajal ani za boha:)
    • walltar
      Já bych řek, že museli vybrat jenom jednu platformu protože kdyby pustili konzolisti s gamepadama proti PC hráčům s klávesnicí a myší tak by to byl nerovný boj. A pokud by hru rozdělili tak zase to propojení s eve by bylo problematické. A na PS3 prostě byla menší konkurence. Navíc nevím jak přesně vypadají mapy u Dustu ale řekl bych, že na Planetside 2 by asi neměli.
    • Na PC je mezi F2P strileckami znacna konkurence, na PS3 je to prakticky pole neorane a hadam, ze SONY vyplazlo asi hezky balik :). Ale taky bych si to rad na PC zahral
      • rancor1223
        Na druhou stranu je EVE na PC hodně vážená i lidmi kteří samotné EVE vůbec nehrají. Už jen to by je k tomu táhlo. A samotný nápad ovlivňujících se her je úžasný. Těžko uvěřit, že by o to nebyl zájem. PS3 má ale asi ještě lepší podmínky, no...
        • Aspon, ze to i na PS3 umi klavesnici a mys. Dokonce sem jednu chvili premyslel o porizeni PS3 ciste kvuli dustu, ale to by byla asi blbost .)
    • k čemu dust když mas codko
      • tak toto je perla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit