Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WipeOut a zombíci/zombice mi nejdou k sobě...avšak jako DLC by to mohlo projít úplně v pohodě.
    Každopádně, Wipeout 2048 mi oproti starším dílům případá podle videjí pomalejší. Na právě oněch starých dílech sem miloval ten feel rychlosti, který jsem snad nepocítil v žádných jiných hrách. Jen zlehka se tomu přiblížil Road Rash 3D a z novějších potom NFS:Most Wanted.

    A osobně, právě zmíněný RR3D a WipeOut bych bral všemi deseti v přepracované HD grafice na PC *2*
  • Sakra, jsem jedinej, komu už tenhle popkulturní kult kolem zombies připadá trapnej a vyždímanej? Před třema rokama to možná ještě bylo vtipný, ale teď?
    • EuroSamurai
      NE.
      Zombie žánr má ještě co nabídnout a já stále čekám na ponurou HC sandbox survivor hru se zombie tematikou(a ne rubačku ala DI nemám na mysli) .
    • ZvacA
      Pravdou je, že se někomu může tahle tématika kolem zombií zdát vyždímaná, ovšem i tohle je věc pohledu - jednak si osobně nemyslím že by tomu tak mělo být, páč je to prostě jen jedno z témat, který se akorát opakuje stejně tak jako neustále se vymýšlí a obměňují další a jiné věci, a je jedno jestli je to neustále fiktivní nebo historický konflikt, fantasy nářezovina či tématika kolem marťanů a jejich pokus o invazi vůči zemi, a jednak to stále může někoho zajímat. Upřímně, kvalitních záležitostí s touto problematikou je málo a tyhle hovadiny, které jsou jen přídavnými módy pro pobavení, bych rozhodně neřadil k něčemu, co lze považovat za takové množství, abych se toho měl pomyslně přejíst a měl toho dost.

      Nevidím důvod, proč z pár herních titulů, z jednoho kvalitnějšího seriálu a kvalitního filmu jednou za uherskej rok, bych měl dělat vědu z toho, že se tu "opět" hovoří o zombie tématice? Komiksy, festivaly a jiné akce souvísející s toutu problematikou jsou již cílem spíše fanoušků, než aby to zasahovalo běžnou konzumní veřejnost, která se určitě o tuto záležitost blíže nezajímá takovým způsobem, aby by tu bylo nutné žvanit něco o "trapnosti", či "vyždímání".
      • EuroSamurai
        Tenhle rok vyšel nákej kvalitní zombie film?
        Prosím o jméno páč poslední zombie film kterej se mi líbil byl Dawn of the Dead od Snydera.
        A přiznám se, že seriál Walking Dead považuju za hodně špatnej takže ten mou touhu po zombie taky neukojil(to zní nekrofilsky :D)
        • ZvacA
          Proto ten " uherskej rok " pro rozmezí několika let ve filmovém sféře. WD bych alespoň osobně určitě zařadil k těm kvalitnějším projektům, byť jde svou vlastní cestou oproti předloze a nemusí sednou všem, ale na seriál se jedná o slušnou věc.
    • No nevim. Zombie stále můžu, jen mi tady chybí nějaký vážnější pojetí toho tématu. Starý dobry Resident Evil 1+2+3, neco na ten styl - zombie, dostatek strileni, dostatek puzzlů (ne s obtiznosti jako pro postižené) Ted je to vsechn jen o tom "prostřílej se z bodu A do bodu B.
      RE v tom byl krásnej, nejradsi mam dvojku. Tolikrát se vracet na místo kde jsem už byl apod. mělo to svoje kouzlo. Na policejni stanici nezapomenu prostě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit