Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to zní trochu jako ARK: survival evolved, s dvojkou updatují jedničku a nechají si ji znova zaplatit jinak si na ofikl serverech nezahrajete. Přičemž že by Ark1 byl etalon stability, to fakt nikoliv. Ark1.5 je podle recenzí v asi 4x horším stavu a taví i nejsilnější GPU.

  • Jelikož nejsem pako, co by dával peníze někomu předem, tak by mě spíš zajímalo, jestli ta hra za to stojí jako tak.. to je jediná otázka na které záleží, až to vyjde..

  • Berryday

    Myslím, že by stálo za to upřesnit, že tvůrce 7days2die Fun Pimps pouze prodal práva na konzolovou verzi firmě Telltale. Ta jí upravila na konzole a vydala. Měla jí dále dodávat updaty, což ale kvůli krachu nesplnila. Funpimps tedy musí konzolovou verzi vytvořit znovu, což nějaký čas a práci zabere. Asi by nevyplatilo do této verze investovat prostředky a pak ji rozdávat zadarmo.

  • romankubanektisc

    Zbývá jen otázka, přežije hra těch 7 dní po vydání?  To byla řečnická otázka. Mrk, mrk (The Day Before)...

    • nightborne

      Eee... co? 7 Days je naprosto legitimní, zábavnej, promakanej a obsahem narvanej survival, na kterým jsou ty roky práce fest vidět, což si ostatně může každej zkusit sám i teď v early... přirovnání k day before zrovna dvakrát nechápu teda osobně.

      • romankubanektisc

        K tak útočnému komentáři mne přivedl text článku, podle kterého někteří hráči boudou muset za již zakoupenou hru platit znovu. Byl z toho cítit odér z day before...

  • pfu 10 rokov EA ...to sa mohlo zmenit ozaj vela, aj ked strategiu neschvalujem.

    otaze je kolko sa toho naozaj zmeni. +STEAM EA a konzolisti, a ja ze STEAM je vyhradne PC platforma.. (nevlastnim modernu konzolu., cize ma pripadne opravte)


    +ma este napadlo, tu dlzku EA snad prekonava len Star Citizen, aj ked to je tusim na kickstarteri (moc ho nesledujem, kedze imho je to  len obrovsky podraz a nikdy to nevyjde)


    • Derp_1337

      No ono to není tak jednoduché, protože Steam a ani vývojáři nevynucují nějaké přesné podminky pro ten status "Předběžný přístup" (early access). Na Steamu jsou hry, které jsou už přes deset let v EA, ale vývoj není aktivní, takže se to asi nikdy nezmění.

      Ale dvě hry s nejdelším EA v historii, na kterých se aktivně dělá, jsou Project Zomboid a Star Citizen.


      Ale Projekt Zomboid je indie hra od malého studia, které si na nic nehraje. Je to tým 20 lidí, který férově dělá na hře.

      Zatímco Cloud Imperium Gaming, kteří dělají na Scam Citizen, mají přes 1300 zaměstnanců. To je prostě ostuda, že takový tým lidí nedokáže hru dodělat. Je to fakt někde na úrovni podrazu, který hlavně dojí naivní fanoušky.

  • Hnus. 

  • Doufám že na ty zloděje půjde co nejvíc žalob a zkrachují. Tohle není normální koupit si hru v EA a pak hráčům oznámit že plná verze je natolik jiná že si jí znovu zaplatí (byť MOŽNÁ se slevou). Tohle se musí tvrdě trestat a vývojáři se musí třást strachy něco podobného zkoušet. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit