Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Škoda že to nepřipomíná DayZ víc, zdá se že na mobil nic lepšího stejně není no.
  • illy
    DayZ byla moje první hra zakoupená v early access.. a také poslední. Jo, bavilo, nahrál jsem pár desítek hodin.... ale už rok nezapnul. A jen tak asi nezapnu...
  • dayZ je oficiálne stále ve vývoji, proto není vhodne o nem mluvit v minulém čase nebo jako o "starší" hre. Jinak nevím kdo je vydavatel ale pripadá mi nefer vydavat nove hry, když je DayZ v early accesu už pet let. nejdriv by to snad meli dokončit.
    Jinak dayZ jsem si pred pár dny koupil a vypadá to dobre. Poslední patch prý pridal nové ozvučení krajiny a pry i nove textury prírody (nejsem si jistý) a jak rikam vypadá to impresivne.
    zatím mám nahráno 2hod a zvažuju refund nebo jestli budu hrát dál, ale nejspíš si to ponechám.
    • Tu hru mám asi 3 roky. za poslední rok a půl jsem nahrál tak 5 hodin možná. A to jen kvůli lidem co mě přemluvili.

Takhle, mám tam 200 hodin a těch prvních 100 mě fakt bavilo, objevovat mapu, co a jak, užívat si s adrenalinem každé PvP abych neztratil loot a jedno PvP ve věznici byl pro mne jeden z nejlepších zážitků ve hrách. Ale později to bylo jen nalootit a jít se střílet na letiště, jelikož letiště a Elektro/Cherno byly jediné místa s velkým počtem lidí. Spawn, lootiš, běžíš, čekáš, střílíš, umřeš a REPEAT. Nastane úplnej stereotyp a do toho bugy nebo nulová odezva od vývojářů

Overall, jestli hraješ sám, tak bych to refundnul, s partou to je sranda na dobu takovou, jakou si uděláte, dokud tě hra nepřestane úplně bavit, ovšem takhle to je v každé jiné online hře.
      • ja survival a lootovani miluju a pokud bych u toho strávil treba jen 10 hodin, bude to dobrá investice za tech 30€. ale jsou týpci co mají i 1000 hodin.
        jinak existuje i hra miscreated, je to podobné jak dayZ, taky jsem koupil ve sleve, nahráno 2 hodky *3*
  • V současné době nehratelné. Nezobrazují se některé texty, hra se zasekává, až se restartuje telefon a hlavně je to nehratelné kvůli blikání displaye, což je strašně otravné.

Testováno na S8.
    • illy
      S7 ... jede bez problémů...
    • u mě bez problémů, rozhodně žádné probliky a hra se mi nesekla ani jednou (natož aby shodila celý telefon).
  • KrPa
    DAYZ, to je ta hra, které bude 20 let ve vývoji a nikdy nevyjde, že *1*
    • Jako všechno od Bohemky, prostě BohemkaSTYLE..
      • Já nevim, ale například Arma 3 je u mě nejlepší střílečka na světě, takovejch možností v MP nemá žádná jiná, člověk si může zahrát válku ve Vietnamu, druhou světovou válku, moderní válku, žít život bez bojů s RPG prvky, hrát survival, klasické Deathmatche, Coopy, letecké souboje, hry tipu Hunger Games .. tohle nenabízí snad žádná jiná hra.

To že je DayZ dlouho ve vývoji je snad jasné, protože každým rokem chce komunita něco jiného, nového a to že nevychází patche je blost, opravy a přídavky vychází, jen ne tak často, ale o to jsou pak větší, ale to že se stejně děje třeba s Rustem nebo se 7 Days To Die a s milionem dalších her už tu lidi nevzpomenou, taková je prostě dnešní scéna, tak proč nadávat jen na Bohemku že.

Každý má tu možnost sedět na prdeli a udělat lepší hru, jenže ono je lepší se smát tomu druhému co kazí, než pochválit za to co udělal dobře.
        • KrPa
          ze chce neco komunita je hezke, ale kvuli tomu to nenu EA, to by snad kazde mmo dle toho muselo byt EA, protoze tam taky porad neco pridavaji
      • Ale no tak... já s bohemkou nikdy neměl problém... maximálně až druhý den *1*
    • Asi jako všechny ostatní survival hry.
    • To je ona *1*
  • Vypadá to (hlavně střelbou) jak Cannon Fodder. Ale na mobilu se to asi bude hrát blbě. Není nad myšku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit