Přejít na výpis diskuzí

Baracuda

HUDEBNÍ SKUPINA 3.4.2009 
14 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příspěvek do disuse

    ted se nechám ukamenovat, ale mě jako starému punkáčovi se víc libí ta disco verze než ta od nightwishu :o))
    • Re: Příspěvek do disuse

      Punker a taková zrada...já myslela, že metalisti, rockeři a punkeři drží spolu.Sice vím, že punkerům se nelíbí metal, ale metalistům punk nevadí.Vždy't je to skoro stejné...kytary, basa a bicí. *9* *8*
  • no toto

    Je to sprostá kopie Amaranthu. Nejvíc mě ale fascinuje, že u toho nenapíšou třeba ani 'cover' nebo tak, jak by velela základní lidská slušnost. Pak bych to i překousla! Možná *16*
    • Re: no toto

      a dyt je to uplne jedno... ja posloucham všechny styly spiš jsde o jednotlivy pisnicky na ocku hrali baracudu where is the love nasla jsem si to na youtubku a pres komenty se dosstala k nightwish a poslechla jsem si nejaky jejich pisnicky a prisla na to ze jsou hezky.... ale... where is the love... to dance mi k ty pisnicce stejne vic pasuje... :)
  • opičáci

    Blbci jedni neumí si vymyslet vlastní písničku.Musí se po někom opičit. *16*
    • Re: opičáci

      A kdo se dneska neopičí? Kdo? Prober se *10*
      • Re: Re: opičáci

        Mno jo-opičijou se jenom blbci.
        Víš co nesnáším-kopie písniček.
        Vždycky když se najde nějaká nádherná metalová písnička někdo ju dokope.
        Kdo ju dokope ?
        Samozřejmě že blbci co neuměj hrát kvalitní muziku a kdo neumí zpívat-hop hopeři a rapeři.
        • Re: Re: Re: opičáci

          Tak to je jednoduchý. Prostě je neposlouchej. Mě to třeba vůbec nevadí,spíš jsem i rád,že se stejná písnička najde i v tanečních verzích. Jelikož metal ,stejně jako hip-hop, nebo rap fakt nemusím, tak hezká melodická písnička v taneční verzi je jenom dobře. A může to bejt 100x okopčený,je mi to jedno. A co se týče Baracudy, tak to je zrovna dost povedenej projekt.
          • Re: Re: Re: Re: opičáci

            ok tak ať to aspoň nehrajou v rádiu!!!! *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: opičáci

              Ano Amaranth je kopie stejně jako I will love again ( tuším původ Lara Fabian ) no, ale třeba díky tomu se ta písnička dostane i k ostatním a ne jenom metalistům a rockerům. Nějaký kopírování bych vůbec neřešil. No a Nightwish samozřejmě znám,ale jelikož je neposlouchám, tak jen vím, že existují. No a co se týče Baracudy, tak nejpovedenější a zároveň první byla "Damn" v r. 2002.
            • Re: Re: Re: Re: Re: opičáci

              Okopčili písničku Amaranth. Je to kvalitní, úžasná, výborná, best písnička od Nightwish.Nightwish jsou jedni z nejlepších kapel metalu. Taky, ža jsou hodně známí, ale takový individum, jako ty je asi znát nebudeš.Zkus se podívat, jakou už mají za sebou kariéru.Za těch 13 let už maj pěknou haldu cd a tihle už působijou myslím, že od roku 2003 a a maj jenom pár písniček *1* . Jsou to skoro 0, kdyby nenatočili tu písničku, tak si jich nikdo nevšimne. *15* .
            • Re: Re: Re: Re: Re: opičáci

              Vidíš to, já bych označil zrovna tyhle rádia, jak píšeš za sračkomety 1.třídy *3* No a rádia typu Evropa2 ,nebo Kiss, to jsou rádia zaměřený čistě jen na komerční hudbu a projekty jako Baracuda,FTU,Starsplash,Tune Up,Trancecore Project,Groove Coverage a další, v jejich playlistu jen tak nenajdeš a když tak jen minimálně a v nějakým pořadu. Klasickou taneční muziku dnes skoro nikdo nevysílá. Spíš jen na netu, tudíž jsem rád za Dance Radio a radio 4U. No a jenom by mě zajímalo, kterou písničku okopčili tito?
            • Re: Re: Re: Re: Re: opičáci

              Tak si zkus někdy pustit rock max nebo rádio Hey a uvidíš.Kopie dávaj akorát tak na Evropě 2 nebo Kiss Moravě nebo na podobnejch debil rádiech.Pak jsou taky rádia který hrajou kopie zhruba na 35% a to je rozdíl.
            • Re: Re: Re: Re: Re: opičáci

              To by nemeli co hrát,páč 80% písniček je okopčenejch odjinud *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit