-
ahoj,v práci jsem na rockradiu slyšel nádhernou hudbu,až jsem konečně zjistil co je to zač tak jsem začal doma googlit a poslouchám je furt dokola,luxusní muzika cheap trick Surrender např.prostě stará klasika,takovou hudbu už nikdo nesloží,bohužel
-
:)
ty jo..Cheap tricky sm objevila asi před půl rokem když je někdo od nás z kapely navrhoval že by sme je hráli. Od tý doby to furt poslouchám a mrtě se těšim až si je konečně zahrajem na koncertě...prostě..Cheap trick vedou! :)) -
CT - jsem tu sám?
Ahoj lidi. Jsem tu v ČR sám, kdo poslouchá Cheap Trick? Těšil jsem se na diskusi a na tam je "nula"..... Tak do toho, můžeme poplkat. Poslouchám je řadu let a jsem stále nadšen. Pavel -
-
Re: CT - jsem tu sám?
ahoj neboj cheap trick posloucha dost lidí ted zrovna budou hrat v nl a nemcku tak jedu na koncert nekdy v červnu !! cus -
Ahoj. Cheap Trick jsem poprve slyšel na Větrníku v roce 1983, říkaly o nich že to jsou novodobé Beatles. Od té doby se mi nějak ztratily. Výborná muzika. -
Ahoj. Cheap Trick jsem poprve slyšel na Větrníku v roce 1983. říkaly o nich že to jsou novodobé Beatles. Od té doby se mi nějak ztratily. Výborná muzika. -
Ahoj. Cheap Trick jsem poprve slyšel na Větrníku v roce 1983. 5íkaly o nich že to jsou novodobé Beatles. Od té doby se mi nějak ztratily. Výborná muzika.
-