-
LET DOWN
TÁÁÁÁÁÁÁKŽE MÁME ZASE DBS V T-MUSIC CHART S HITEM LET DOWN TÁÁÁÁK HLASUJTE PLS http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ -
T-music
n už jsou 11. -
-
Re: T-music
UŽ 10. :D -
-
Re: Re: T-music
no vidite to *1* jak metou *1* -
-
Re: Re: Re: T-music
UŽ 9. =D -
-
Re: Re: Re: Re: T-music
12. *9* A KONČEJ *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: T-music
jak to sakra???? *13*
-
-
-
-
-
-
HLASUJTE
HERGOT.NIKDO SEM NEPÍŠE KROM MĚ. *16* A HLASUJTE V T-MUSIC CHART PTŽ DBS UŽ JSOU 8. NĚKDE Z 6. MÍSTA *8* -
-
Re: HLASUJTE
jn je to děs aby byli až na 8. místě to se mi vůbec nelíbí.. *9* S tím se musí něco dělat. Hej a stejně si myslím že tato diskuse je uplně zbytečná i ta Fort Minor. Myslím že by stačilo kdyby byla jen diskuse LP a tam by se řešilo uplně všechno kolem LP i DBS i FM. Takhle furt přecházet od skupiny ke skupině je strašně zdlouhavé. Myslím že dohromady by to bylo fakt lepší... Nemyslíte? -
-
Re: Re: HLASUJTE
jj to je pravda stejne sme to tak uz dali takle to aspon verisime vsechno v jednom *1* stejne tam nikdo jinej nechodi tak je to jedno *15* -
-
Re: Re: Re: HLASUJTE
n a to tady ta diskuse má stát j?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: HLASUJTE
Myslim že by vůbec nemusela být. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HLASUJTE
ae chodej sem všichni když maj čas *1* jinak jak řikam hlasovala bych rada ale nějak mi to nefaka *1*
-
-
-
-
-
-
tak
podle toho jak moje počty vycházejí tak by měli být 4. v T-music chart.pokud je někdo nepředběhne. *13* *3* -
-
Re: tak
*1*
-
-
SAKRA
NORMÁLNĚ TJ TAK NAPÍNAVÝ.PROČ NEMŮŽOU DÁVAT T-MUSIC CHART KAŽDÝ DEN BO ALESPON KAŽDÝ DRUHÝ DEN *15* -
-
Re: SAKRA
nejvic me tam sere že tam hrajou metal až tak pozdě v noci!!! a navim tam ze satelitu nejde nahravat!!!!!!! jak naschval
-
-
??
Sem zvědavá na kterém místě skončí...doufám že na co možná nejlepším *5* -
-
Re: ??
JJ.TAK ZATIM JSOU 5. TAK SNAD JE ETE HODIME VIS *3*
-
-
DBS
hlasujteeeeeeeee *1* *1* *1* *1* at sou pekne ve predu *1* -
-
Re: DBS
NÁHODOU.JÁ HLASUJU :-D -
-
Re: Re: DBS
kdyt ja nic nerikam taky jim tam du zrovna ty dva hlasky prihodit *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: DBS
neccete sem někdo dat odkaz na hlasovačku v t-music nebo flus tv ??? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: DBS
MAS TO TU *1* http://www.t-music.cz/hudba/t-music-chart/
-
-
-
-
-
SupER
PODLE MĚ SE JIM TO POVEDLO. *14* LÍBÍ SE MI TO. *1* -
super
nejsou jako LP ale jako super *4* líbijou se mi hodně *4* *3* -
OOA
:D no konečně je 13tého .. jsem zvědavá jak Franta z kouzelné školky :D no níííc .. za 3 hodiny to mám doma :P ..