-
Koncert
ETF jsou faaakt super *14* A co se týče Ronnieho a Craiga, tak musím říct, že se mi moc líbí oba dva, ale Ronnie mi přijde takovej vííc ulítlej a to já na klukách prostě žeru *14* Stejně si ale myslím, že nejlepší je Max!!!!!! *14* Amanda je fajn holka, ale fakt jí ho závidím *1* Mimochodem...znáte Falling In Reverse??? Je to Ronnieho nová kapela a fakt supr...doporučuju! *3* No nic...nějak odbočuju od věci, ke který jsem se chtěla dohrabat *1* Taakže...slyšela jsem, že ETF budou na jejich Europe Tour tento rok v Praze, hrozně ráda bych je viděla a nikde o tom nic nemůžu najít... *9* Osobně jsem v kontaktu s některými členy kapely, od kterých jsem se to dozvěděla a Robert mi slíbil, že mi dá vědět až tu budou, ale nejsem si jistá, že se na něj dá spolehnout ->ROCKER<- *1* Moc bych uvítala, kdyby jste mi někdo dal vědět, pokud něco víte! *4* Joo a ještě jedna věc...nemáte někdo facebook nebo nějakej jinej kontakt na Ronnieho??? Fakt bych vám byla vděčná... *3* -
-
Re: Koncert
ronnie je na facebooku a tak i na twitteru na twitteru ho najdes pod prezdivkou http://twitter.com/#!/REDRUMRONNIE a na facebooku http://www.facebook.com/REDRUMRONNI E
oba josu pravy -
-
Re: Re: Koncert
Dííííky moooc!!! *4*
-
-
-
ronnie
Nevite někdo co napsal Craig Ronnimu na myspace? -
???
Neznáte tak nahodou Face od někoho ze skupiny ? o.O jestli jo napište prosim na mail odkaz.. dekuju *3* -
Miluju ♥
Já je prostě miluju oni sou BEST !! a´t už je tam ronnie nebo craig prostě sou dokonalý ♥ ♥ a vím že nikdy nebudu poslouchat nic jinýho ♥ .. ♥ A navíc sou to kundý *14* *14* *3* ♥ *14* -
-
Re: Miluju ♥
Přímo !! *14* celou noc nedělám nic jinyho než neposlouchat zrovna Situations *14*
-
-
This war is ours
Jaký máte názor na písničku this war is ours? Mně přijde jako jejich jediná dobrá -
ronie
ronnie je super a aj jeho pesnicky su tiez super najlebsia je situations *14* -
...
Lidi ale v tom rádiu dyš vyhráli tag lidi z My chemical romance byli v porotě a poslali je dál kvůli jejich zpěvu a způsobu jakým podávají svý texty...vlastně za jejich slávu tag trošku můžou i My chem....jinag souhlas Craig je supr *14* -
-
Re: ...
ale ronnie udelal z ETF co jsou a zustane legenda!!je nejlepsi ale craigje taky super;-) -
Re: ...
oprava...Ronnie je supr...CRaiga moc nemusím
-
-
..
oni sou proste ty nejlepsi -
<3
Nejlepčí skupina *14* Ae hrozně mi u nich chybí Ronnie *9* -
..
fakt good skupina