-
Dnešní koncert
jedu na koncert,mám jeden volný lístek nabízím ho za odvoz z Jihlavy a zpět. -
koncert
tak kdo jde na koncert? já si to rozhodně nenechám ujít... *3* *3* -
Helloween
rozhodně nejlepší kapela 80.let *3* -
Helloween
Tak jak jsem koukal na vypsanou diskografii, tak tam pár CD chybí, měli by doplnit do kompletu tady je to celý, myslím:
1985 - Helloween
1985 - Helloween EP Mini LP (1985)
1986 - Walls Of Jericho
1987 - Keeper Of The Seven Keys Part I
1988 - Better Than Raw
1988 - Keeper Of The Seven Keys Part II
1989 - Live in the UK (live)
1989 - Pumpkin Tracks
1991 - Pink Bubbles Go Ape
1991 - The Best, The Rest, The Rare
1994 - Chameleon
1994 - Master of the Rings
1996 - High Live (live)
1996 - The Time of the Oath
1998 - Karaoke Remix Vol. 1
1998 - Karaoke Remix Vol. 2
1998 - Pumpkin Box
1999 - Metal Jukebox
2000 - The Dark Ride
2000 - The Keepers of Jericho - A Tribute to Helloween (Tribute album)
2002 - The Keepers of Jericho - A Tribute to Helloween - Part II (Tribute Album)
2002 - Treasure Chest
2003 - Rabbit Don't Come Easy
2005 - Keeper Of The Seven Keys (The Legacy)
2006 - Helloween - 2006 - Pink Bubbles Go Ape (2006) (Remastered)
2007 - Gambling With the Devil
2007 - Helloween - Live In Sao Paulo
2008 - Helloween and Gamma Ray show - Hellish Rock 07-08 ( Bootleg 2008)
Gambling In Osaka (3CD)
HELLOWEENs SINGLES & EPs
01. Death Metal Demo [1984 Demo]
02. Judas [1986 Single]
03. Future World [1987 Single]
04. Dr. Stein [1988 Single]
05. I Want Out [1988 Single]
06. Kids of the Century [1991 Single]
07. Number One [1992 Single]
08. Windmill [1993 Single]
09. When the Sinner [1993 Single]
10. Step Out of Hell [1993 Single]
11. I Don't Wanna Cry No More [1993 Single]
12. Where the Rain Grows [1994 Single]
13. Mr. Ego (Take Me Down) [1994 EP]
14. Sole Survivor [1994 Single]
15. Perfect Gentleman [1994 Single]
16. Power [1996 Single]
17. The Time of the Oath [1996 Single]
18. Forever and One (Neverland) [1996 Single]
19. I Can [1998 Single]
20. Hey Lord! [1998 Single]
21. Lay All Your Love On Me [1999 Single]
22. If I Could Fly [2000 Single]
23. Mr. Torture [2000 Single]
24. Just a Little Sign [2003 Single]
25. Mrs. God [2005 Single]
26. Light the Universe [2006 Single]
Helloween -1984 - Death Metal Demo - 80s Geophagus series
Ví někdo ještě o jiném CD??? *1* -
-
Re: Helloween
Nevíte někdo náhodou, jak se jmenuje album s člověkem přivázaným na elektrickým křesle, z kterýho visí střeva? Je to takový celý do tmava. Možná to neni elektrický křeslo, už si to přesně nepamatuju, a myslim že má odkrytou lebku a je vidět mozek. Nemůžu to nikde najít. -
-
TAK DLOUHO JSEM SE OPRAVDU NEZASMÁLA!!!!😂
-
To je Iron maiden - xfactor... ne helloween
-
-
Michael Kiske--Zbláznil se a nahrál-nudu nudu nudu--Streets Of Fire . Zlatý starý časi Helloweenu *9* Nechápu proč odešel *3* -
-
Nesopti Soptíku702, Michael Kiske, fenomenální zpěvák dodnes dle mého už se zase navrátil k Helloween a je už pár let jejich oficiálním členem - navrátilcem. Jo, dobří holubi se vracejí....
-
-
-
Helloween
Helloween je skvela skupina uplne si pamatuju ten moment kdy sem s bratrem kupoval DVD ze svetoveho turne 2005/2006 a ptal sem se ho jestli sou dobri a stacilo jednou poslechnout a poznal sem ze HELLOWEEN je jedna z nejlepsich skupina na svete Kam se na ne hrabou ty moderni rychlokvašky Posloucham sice asi jenom 2 roky ale uz patri k mym nejoblibenejsim skupinam -
-
Naprostý souhlas, tady v Evropě opravdu špičková kapela, ale i v porovnání se světem dělají nám Evropanům dobrou pověst. 🙂
-
jo jo jo jo
-
-
pumpkins
Helloween forever!!!!!!!! -
Balady
jejich balady fakt stoji za to treba Forever and one nebo A Tale that wasnt right -
-
Oni mají spoustu špičkových songů, které nikdy nezestárnou.
-
-
legenda
je mi 38 a na Halloween jsem vyrůstal,myslím že v té době nic lepšího v jejich stylu nebylo -
-
Satane, já sice na "Dýních" nevyrostla, ale naprosto souhlasím. Objevila jsem je až v dospělosti, ale nechápu, jak se to vůbec mohlo stát. Televize, rádia a časáky pro mladé tuhle kapelu nějak opomíjeli, když jsem rostla, fakt vůbec nechápu... ☹ Oni udávali směr a pro spoustu kapel a zpěváků byli přitom inspirací. Mají za sebou ohromný kus dobře odvedené práce a tu slávu a peníze si zaslouží. Už i kvůli těm různým peripetiím uvnitř kapely. Obdivuji je, že se udobřili a fungují v takřka původním složení. A že mají pořád tolik nápadů a dělají stále skvělou muziku, klobouk dolů! 🙂
-
-
tama
neznam nic lepsiho -
-
Souhlas!
-
Re: tama
Co tam nezpívá MICHAEL KISKE tak to zamoc nestojí!!!!http://img.osobnosti.cz /smiles/15.gif -
-
Pro mě Michael Kiske také naprostá jednička mezi zpěváky z Helloweenů, ale Andy Deris také vůbec špatně nezpívá. Kai Hansen také umí zpívat, ale jeho barva hlasu není pro mne tak atraktivní. U Michaela Kiskeho je problém v tom, že má/měl dlouhodobě problémy s hlasivkami, s krkem, nějakou bulku měl asi od štítné žlázy a tlačila na hlasivky... Což se plně projevilo bohužel na posledních turné s Helloween. Ačkoliv nebyl schopný prý zpívat tak jak je zvyklý, s kapelou turné absolvoval, ačkoliv i ostatní její členové věděli, jak na tom je, ale měli tam další dva zpěváky (Andy Deris a Kai Hansen), tak z toho nedělali vědu. Michi byl poměrně vážně nemocný, ale myslím, že loni nebo předloni podstoupil velice riskantní operaci krku, resp. bulky od štítné žlázy (hrozilo, že přijde o hlas navždy) a dle jeho slov je prý už naštěstí zdráv. Tak mu tedy přeji, ať mu hlasivky nadále slouží aspoň dalších 50 let a hezky nám zpívá tak jako do této doby.
-
-
-
proste nej
nej skupina podle ¨me takovi sola jako maj helloween nema zadna jina kapela to je proste fantasticky jak sou sehrany a melodicky *5* -
-
Máš recht!
-