-
http://cfake.com/picture?libelle=marta+jandov%C3%A1&x=10&y=10&nid=&cat=
-
milujuu:-*
Boží skupina!!! Podle mě jedna z njelepších co vůbec existují.. *1* *3* *14* -
Red Box
Tak sem na oficiální Myspace Die Happy, poslouchala Red Box. A je to skvělá hudba!!! *1*
www.fan-diehappy.blog.cz -
Máte rádi Die Happy
Jestli máte rádi DH tak se určitě podívejte na www.fan-diehappy.blog.cz :) -
nový cd :)
už se strašně moc moc těším na 24.září :-D až vyjde nové cedečko die happy Red Box :-D -
-
Re: nový cd :)
24. září vyjde v německu, těžko říct jestli tak výjde i u nás.. Každopádně se na něj moc těšim!!
-
-
bez kometaře
ty vole nic horšího jsem neviděl a neslyšel!!!!!!! Sestra je žere a mně to sere jak to jede do kola a znam všechny texty BIg big trouble no ty vole nebudu komentovat!!!! Hip Hop nej!! -
-
Re: bez kometaře
Fuuuuj.. *1* *13* *1* jako.. Co tady děláš? Ve fanklubu Die happy?Nesekl ses trošku? Tady se žádný hip hop nevede. *1* *5* *15* *9* -
Re: bez kometaře
A facku třeba nechceš? *9* Die Happy jsou nej, aspoň nejsou nároční jako ti Black eyed peas! A Marta, narozdíl od Fergie, umí zpívat *15* -
-
Re: Re: bez kometaře
No nemyslim si že by Fergie neuměla zpívat, ale Die Happy jsou opravdu dobrá skupina. Marta zpívá úžasně... FUCKING Hip Hop *1* -
-
Re: Re: Re: bez kometaře
Ten Pája je můj brácha, tak mám pocit, že mu můžu říkat co chci *15*
-
-
-
-
Happýci
*16* *16* *16* *16* -
Super
Die Happy? Upe nejlepší .. Sice byli založeni, když mě bylo -3, ale neva, prostě nejlepší. U písničky Whatever mam slzy v očích, ten text, tak hezky procítěné, prostě skvělé, nemám slov .. *14* -
-
Re: Super
Né asi! *14* Upe nej!! *14* Milovat je! *14* *14* *1* -
Re: Super
Jasan Die Happy jsou neeeej!!!! *14* -
-
Re: Re: Super
Nej *14* *14* *14*
-
-
-
Koncerty
Ahoj! Nevíte někdo jestli někdy v současné době budou vystupovat Die Happy u nás v ČR? -
-
Re: Koncerty
Ahoj!!!! Budou mít koncert 15.4 v Brnu a 18.4 v Praze a potom v létě nejaký festivaly :-) -
-
Re: Re: Koncerty
Hrozně moc dík. Prosím tě nemohl/a bys mně sem napsat stránky na kterých sis to zjistil/a? Díky moc! -
-
Re: Re: Re: Koncerty
ofic stránky www.diehappy.de
-
-
-
-
die
jakej hrajou žárn?..shit-rock -
-
Re: die
zpívaj pop-rock ! -
-
Re: Re: die
Prosim? Kde bereš tuto iluzy? *15* Je to rock jak vyšitej, kde bereš ten pop? *15* -
-
Re: Re: Re: die
Rock jak vyšitej ?? Die Happy jsou Pop- Rock. Die Happy 4ever *15*
-
-
-
Re: die
Hmm!!To není směšný!!...VOLE... *9* *15* *15*
-