Přejít na výpis diskuzí

LuŠtěLa

HUDEBNÍ SKUPINA 23.4.2010 
14 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .....

V životě sem neslyšela nic horšího můžou do superstar určitě vyhrajou......moemoe1
    .hvězdnou pěchotu...!!!
  • Oh help me!!

Jo je to holt smutný,když jsou na světě i tací,co mají nos tak nahoře,že přes něj nevidí skutečnost!! *3* ..ta děvčata se ztrapnila více než dost,takže(i když si za to mužou sami)je nechám být *13* *1* *1* *1*
  • trarný

tu písničku zebrali od code red *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • Re: trarný

Si velkej P_č_s moooooooooooooooooooooooccccccccccc c velllkéj
      *1* *1* *1* *15* *15*
    • Re: trarný

Ha, dobrej postřeh Sherlocku. A nedošlo ti, že v tom je ten největší vtip??
  • !!!

nechápu co dělají na osobnostech!!
  • MP3

7 videoklipů zdarma od LuŠtěly najdeš na http://klipy.izdarma.cz/detail/vide oklipy-ke-stazeni-zdarma/lustela-kl ipy/
  • Děs

Neuvěřitelný, že má tahle nehorázná trapnost svůj profil na Hudebních skupinách.cz - vždyť to s hudbou nemá absolutně nic společnýho. Aneb jak by řekl Jirka Bartoška:
    "No to si snad někdo dělá p---l!!!"
  • :D:D:D

A já si stěžuju, že neumim zpívat :D:D:D *15*
  • blbost!

jsou to trapky *9* fakt, horsi skupinu jsem nevidela,to uz si stokrat radsi vyberu ty blby tokio hotel nebo ty trapny 5angels, ale tohle fakt ne, ja se na to koukla a musela jsem si zacpavat usi, ajk to bylo falesny ale zaroven jsem se musela smat tomu trapactvi-okopcit jednu z nejznamejsich melodii je trochu ubohy,ne?! jej, kezby si uvedomili, ze proste zpivat neumi
  • nej. píči na světě

Sou fakt hodně ujetý, podle mě tudle stránku založila jedna z nich *9*
    a víte proč se to video šířilo tak rychle?
    Protože a poněvatš se tomu videu zasměje asi každej navíc na svejch stránkách maj napsaný Akone, 50Cente bojte se, ale sou fakt trapný i dyž bych je tam chvíli nechal konec koncu když si to poslechnu zlepší my to náladu. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • kravina

největší blbost ze všech *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit