-
.....
V životě sem neslyšela nic horšího můžou do superstar určitě vyhrajou......moemoe1
.hvězdnou pěchotu...!!! -
Oh help me!!
Jo je to holt smutný,když jsou na světě i tací,co mají nos tak nahoře,že přes něj nevidí skutečnost!! *3* ..ta děvčata se ztrapnila více než dost,takže(i když si za to mužou sami)je nechám být *13* *1* *1* *1* -
trarný
tu písničku zebrali od code red *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: trarný
Si velkej P_č_s moooooooooooooooooooooooccccccccccc c velllkéj
*1* *1* *1* *15* *15* -
Re: trarný
Ha, dobrej postřeh Sherlocku. A nedošlo ti, že v tom je ten největší vtip??
-
-
!!!
nechápu co dělají na osobnostech!! -
MP3
7 videoklipů zdarma od LuŠtěly najdeš na http://klipy.izdarma.cz/detail/vide oklipy-ke-stazeni-zdarma/lustela-kl ipy/ -
Děs
Neuvěřitelný, že má tahle nehorázná trapnost svůj profil na Hudebních skupinách.cz - vždyť to s hudbou nemá absolutně nic společnýho. Aneb jak by řekl Jirka Bartoška:
"No to si snad někdo dělá p---l!!!" -
:D:D:D
A já si stěžuju, že neumim zpívat :D:D:D *15* -
blbost!
jsou to trapky *9* fakt, horsi skupinu jsem nevidela,to uz si stokrat radsi vyberu ty blby tokio hotel nebo ty trapny 5angels, ale tohle fakt ne, ja se na to koukla a musela jsem si zacpavat usi, ajk to bylo falesny ale zaroven jsem se musela smat tomu trapactvi-okopcit jednu z nejznamejsich melodii je trochu ubohy,ne?! jej, kezby si uvedomili, ze proste zpivat neumi -
nej. píči na světě
Sou fakt hodně ujetý, podle mě tudle stránku založila jedna z nich *9*
a víte proč se to video šířilo tak rychle?
Protože a poněvatš se tomu videu zasměje asi každej navíc na svejch stránkách maj napsaný Akone, 50Cente bojte se, ale sou fakt trapný i dyž bych je tam chvíli nechal konec koncu když si to poslechnu zlepší my to náladu. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
kravina
největší blbost ze všech *3*