-
Připojuji se k obdivovatelkám Chrise, v těch 70. a poč. 80. let kdyby byl jen trochu v dosahu..... Moci si ho obejmout a dát si s ním pusu (to i teď) - vystačila bych s tím do konce života. Smokie - neskutečně příjemná skupina po všech stránkách, vyrůstala jsem na nich. Díky bohu za youtube, kdykoli můžu vidět Chrisův nádherný úsměv. V těch 70-ých - rocker jak měl být, přitom takřka andělské vzezření - připadal Vám také tak?
-
Ahoj, dovoluji si upozornit na malou nepřesnost. Alan Silson byl sólový kytarista a Terry Uttley hrál na basovou kytaru.
-
smokie v Nitre
prosim vas,bol niekto na Smokie v Nitre?? *7* -
smokie v Nitre
skupina Smokie by mala mat vystupenie 19.5.2010 v Nitre.Prosim Vas,ake je sucasne zlozenie Smokie? je tam vobec stale Chris Norman? Dakujem za odpoved. *3* *14* *7* -
miluju je
nádherné písničky. snad všechny. strašně ráda je poslouchám a relaxuju při nich. *3* *14* *3* *3* -
smokie
MILUJU SMOKIE!!!:-) *14* *14* *14* MAJÍ SKVĚLÍ PÍSNIČKY *3* *3* A CHRIS NORMAN V 70 TÝCH LETECH BYL NÁDHERNEJ *14* *14* *14* V TĚCH KLIPECH NA YOUTUBE JE SKVĚLEJ *14* *14* *14* *3* TY JEHO OČI...ÚSTA...JE PŘÍMO K SEŽRÁNÍ *14* *4*
ASI SEM SE ZAMILOVALA *14* *14* *14* -
-
Re: smokie
*14* presne moje slová....chris bol a je nádherný a jeho charizmatický hlas je nezameniteľný so žiadnym iným.Bola som na jeho koncerte v Lučenci a je to zážitok na celý život. Užasný človek, úžasný spevák, nádherný muž... *14* -
Re: smokie
máš pravdu Chris je skvělej -jsem úplně uhranutá... *14*
-
-
dd
sri Alánku a Chrisi *1* -
sw
Aláku a Chrisi miluju vás jste nejlepší -
rfr
Smokie v původní sestavě jinak nové já nemusim -
smokie
Milujeme Smokie ROCK!