Je „prošlé“ psí žrádlo zdraví škodlivé?
-
Nikdy bych pro svého psa nevzala prošlo krmivo. Sama bych nejedla prošlo potraviny, tak proč bych to měla dávat svému psovi. Krmivo to je základ zdravého prospívání každého psa. Já mám navíc psa, který má velmi citlivé zažívání, a proto pro něj kupuji jen kvalitní granule jako například granule https://www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-stenata/marp-holistic-salmon-lososove-bez-obilovin-12kg Vždy když je objednám, tak je mám i rychle doma což je hodně fajn.
-
Často narazíme na problém, že náš pes odmítá granule a má zažívací potíže, takže hledáme něco, co by mu vyhovovalo. Jaké konkrétní ingredience bych měla hledat v granulích, aby byly vhodné pro psy s citlivým žaludkem? Jsou některé druhy bílkovin nebo sacharidů lepší než jiné pro psy s těmito problémy? A jak poznám kvalitní granule od těch méně vhodných?
-
-
Po dlouhém hledání ideálních granulí pro mého psa jsem narazila na RawBark a jejich granule na míru. Byla jsem opravdu překvapená, jak rychle se můj pes na nové krmivo adaptoval. Vždy měl problémy se zažíváním, ale s těmito granulemi je vše v pořádku. Už po pár dnech jsem si všimla, že má lepší srst a je celkově vitálnější.
-