Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně, ideální a jednoduché řešení. Také jsem to tak dělal. Koupil jsem kamery https://www.spyexpert.cz/zabezpecovaci-wifi-ip-kamery/170-wi-fi-ip-kamera-s-nocnim-videnim-a-detekci-pohybu-a-zvuku.html , které stačí zapojit do sítě a připojit na wi-fi. Pak se na ni dá připojit opravdu odkudkoliv. 

  • Já jsem kompletní kamerové zabezpečení domu vyřešil sám pomocí wi-fi IP kamer. Nemusel jsem díky tomu tahat ke každé kameře kabel. Stačilo mi ji napojit do zásuvky a propojit přes domácí wi-fi, díky tomu se teď můžu podívat na kamery odkudkoliv. 

  • V naší ulici už bylo vykradeno několik domů nebo se někomu něco ztratilo ze zahrady nebo před domem. Chtěl bych se zeptat, máte zkušenost se zabezpečovací kamerou? Jak to vyřešit jednoduše? 

  • Zloději by se měli pořádně potrestat. A když myslím potrestat, tak né až po jejich činu, ale ideálně aby se třeba zranili při krádeži. My jsme na ni nastražili drcenou břidlici, kterou jsme si pořídili na https://www.moravskabridlice.cz/drcena-bridlice/. Máme totiž silné podezření, že u nás byl zloděj minulý týden a víme, že určitě přijde ještě jednou na konci října.

  • Jojo, fotopast je super věc. Taky jednu na zahradě máme, jen tak pro jistotu. Dost teď ale zvažujeme i pořízení nějakého bezpečnostního systému a dost možná i trezoru pro uchovávání cenností. Právě po nějakých trezorech jsem se nedávno díval a zatím se mi asi nejvíc zamlouvají ty od https://trezorypraha.cz/ 

  • ivanka386

    Díky za článek. Toto jsem vůbec netušila. To my už máme se zloději také své zkušenosti. Naposledy nám ale s jejich odhalením hodně pomohla fotopast, kterou manžel schoval na zahradě. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit