Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sanskrybastr

    Myslím si, že pokud už dojde k tomu, že si člověk musí vzít online půjčku, tak je dobré si výběr jejího poskytovatele řádně rozmyslet. To znamená srovnávat, pokud možno najít si i zkušenosti ostatních atd. Pokud by to někoho zajímalo, tak nedávno jsem narazil na celkem zajímavý článek, který právě popisuje na co si při výběru půjčky dát pozor.

    • tarpedivan

      Tyjo, to je skvělý článek. Díky za něj. Naprosto s ním souhasím. Půjčku by si člověk určitě neměl vybírat bez rozmyslu. Minimálně je určitě dobré mrknout na nějaké ty srovnávače, jak píšete. Já osobně mám například velmi dobrou zkušenost s tímto.

  • joskadevatej

    Podle mého názoru velmi dobré rady. Já měl například dřív strach z online půjček. Nějak jsem jim prostě nevěřil. Pak jsem ale zjistil, že v tom žádný podvod není a člověk jen musí umět dobře vybírat. Právě k tomu jsou super ty srovnávače, protože vyznat se v těch nabídkách není zrovna jednoduché. Já třeba používám tento srovnávač a zatím se mi ještě nestalo, že bych šlápl vedle.

  • ivannavratil386

    Super článek. Díky mockrát za velmi užitečné rady. Například půjčku přes inzerát bych si asi nikdy nevzal, tomu prostě nevěřím. S nebankovními půjčkami však nemám problém. Už jsem si pár takových bral a vždy bez problému. Vždy, když jsem si takovou půjčku vybíral, tak jsem to dělal podle různých srovnání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit