Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si, že nejlepším způsobem je použití nějakého srovnávače cestovního pojištění. Já takto použil https://www.rixo.cz Naklikal jsem si datum a destinaci, nabídky se mi seřadili dle ceny, já se pak podíval na plnění a na základě toho vybral tu nejlepší pojistku v poměru cena a výkon.

  • Vyřizoval jste někdo v poslední době pojištění? U které pojišťovny ho zařídit výhodně i pro početnější rodinu? Kam zajít? 

    • Ani nemusíte nikam chodit, mě se v poslední dob daří vyřizovat dobře pojištění online. Ušetří to čas, ale i peníze, protože si online najdete nejvýhodnější nabídku pojištění. 

      • Kde online? Stejně pak musíte jít na pojišťovnu ne? Když si vyřizujete pojištění, tak potom musíte někde jít podepsat smlouvu o pojištění ne? 

        • Nemusíte nikam chodit. Na srovnávači pojištění https://www.klik.cz/ se dá pojištění celé zařídit kompletně online bez toho, aby jste musel vyjít z domu. Pojištění si vyřídíte a pak už jen zaplatíte bankovním převodem. To slouží místo  podpisu smlouvy a pojištění je pak hned platné. 

  • My letíme příští týden na Kostariku a musím říct, že cestovní pojištění jsem řešil snad dřív než konkrétní zájezd, protože pokud se Vám v takové zemi něco stane bez pojištění, rozhodně to nedopadne dobře, je potřeba najít kvalitní zdravotní péči a to by bez pojistky šlo těžko.

  • sanskrybastr

    Já si myslím, že určitě dobré tipy. Děkuji mockrát. Na pojištění by se určitě zapomínat nemělo, to je pravda. Já to třeba vždy s cestovním pojištěním před dovolenou dělám tak, že se prvně kouknu na tento srovnávač: https://www.hyperfinance.cz/pojisteni/ a podle něj vyberu u jaké pojišťovny si pojištění sjednat.

    • Dobrý nápad. To my si už několik let cestovní pojištění vždy sjednáváme u https://www.ervpojistovna.cz/ Co vím, tak je to u nás jedna z mála pojišťoven, která se na cestovní pojištění přímo specializuje. Samotné sjednání je jednoduché a všechno se dá zařídit online, což je super. :-)

  • tarpedivan

    Díky moc za připomenutí. Za pár týdnů odjíždím do Chorvatska a pojištění je asi jediná věc, kterou ještě nemám zařízenou. Dokonce i ubytování už tam mám zařízené. Jak to tak vidím, tak cestovní pojištění nejspíš vyberu podle nějakého srovnávače tak, jako každý rok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit