Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byli jsme se tam podívat minulý rok a můžu potvrdit, že ty ceny se opravdu dost zvedly. Pořád je to ale celkem dostupné. My většinou jezdíme autem. Minulý rok to celé proběhlo překvapivě v klidu. Jezdíme s dětmi, takže je na té dlouhé cestě v autě vždy zábava. Minulý rok jsme ale dětem do auta koupili tady odtud displej na opěrku předního sedadla, na kterém se dají pouštět filmy. Děti tedy celou cestu koukaly na pohádky a manžel měl tak klid na řízení. :)

  • Do Chorvatska bych se letos taky hrozně rád podíval. Snad to výjde. To mi připomíná, že si asi budu muset letos sehnat nějaké nové plavky. Zrovna se tu po nějakých dívám a třeba některé, které mají tady http://levne-panske-plavky.cz/ nevypadají vůbec špatně.

  • sanskrybastr

    Chorvatsko není špatné. Podle toho, co jsem ale nedávno někde četl je tam v poslední době prý celkem draho, proto jsem si to s dovolenou v Chorvatsku raději rozmyslel. Zatím to vidím tedy tak, že se místo Chorvatska vydám raději do Maďarska, konkrétně k Balatonu. Tam je taky hezky. :)

  • Díky za tipy, do Chorvatska jedeme s rodinou za týden, a tak se na tuto dlouhou cestu pomalu ale jistě začínám připravovat. Dokonce jsem si na auto pořídil z https://www.filsonstore.cz/ střešní box, protože pochybuju, že manželka všechny věci zvládne naskládat do kufru, už teď máme totiž nabalené 3 kufry...

  • ivannavratil386

    Tak toto mohu jedině potvrdit. Na ostrově Krk už jsme byli několikrát a letos tam nejspíš pojedeme znovu. Právě kvůli těm plážím. Také je výhoda v tom, že ty pláže tam nejsou tolik zalidněné, jako na jiných místech v Chorvatsku. Jestli pro vás ale mohu mít jeden tip, tak pokud byste náhodou nevěděl, jak tam sehnat ubytování, tak zkuste tuto stránku: http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/krk/ Se zařizováním ubytování v Chorvatsku přes ni mám velmi dobré zkušenosti.

  • tarpedivan

    Taky do Chorvatska jezdíme nejraději autem. Letos tam po dlouhé době pojedeme znovu. Už se na to pomalu připravuji. Hlavně na to musím nachystat i naše auto, protože je to dost dlouhá cesta. Příští týden s ním jedu do servisu a dokonce jsem na něj objednal i nové letní pneu aby opravdu vše bylo v naprostém pořádku.

  • joskadevatej

    Díky za článek. My do Chorvatska jezdíme cca jednou za dva-tři roky. Myslím, že autem je to nejlepší. Slyšel jsem o lidech, co tam létají letadlem, ale to mi příjde jako zbytečnost, když autem to netrvá tak dlouho. My vždy jezdíme přes Rakousko a Slovinsko. Tam je podle mě nejlepší cesta. Příští rok se tam chystáme vydat asi znovu. Tentokrát bychom rádi zkusili Krk. Podle toho, co jsem viděl na fotkách tam mají moc hezké pláže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit