Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anna.tvaruzkova.58

    Hlavně, že Babiš věčně vyřvává, jak výborně hospodaří a ovečky mu věří. Pročjim není divné, že státní dluh utěšeně roste?

  • anna.tvaruzkova.58

    To je to svinstvo. Platy by se měly zvýšit jen ve školství, zdravotnictví, hasičům a policií. Státních úředníků 2/3 propustit. Když jich stačila třetina v minulém režimu, tak ať si kámoši a rodiny najdou jinou práci. Dělníci, kteří dřou u kapitalistů za žebračenky, budou na tom stejně, jen práce se jim přidá.

  • pochop

    Takže cituji nadpis článku:- Babiš slibuje peníze které nemá. Ve volbách "nakoupí" hlasy za naše peníze

    Ale když to samé udělá p.Hamáček z ČSSD tak to je CO ???  : Policistům a hasičům plánuje ministr vnitra Hamáček přilepšit o 1,45 miliardy. Platy ve veřejné sféře budeme zvyšovat plošně.

    Nojo Hamáček prostě není Babiš žejo ?!!! 😉😛

  • felix.julec

    Ad sony xxx >Pravicové vlády v minulosti chtěly vždy vyrovnaný státní rozpočet<.Vzpomeňte na "takypravičáka"nejlepšího min.financí světa Kalouska jak hospodařil a to už žádná recese nebyla,na kterou se pořád vymlouvá.Chraň nás Bůh před takovými "pravičáky".

  • Babiš slibuje,mnozí nevěří,ale vychází mu to! Je to dobře zvážené? Otázku zodpoví až budoucnost .Znáte někoho, kdo to  zná?          Prý Babiš!

  • sony

    Pravicové vlády v minulosti chtěly vždy vyrovnaný státní rozpočet. Na to se u nás dávno zapomnělo. Ještě dlouho asi budeme ujídat z krajíce našich dětí a vnoučat, ještě dlouho bude trvat, než všechny dluhy uhradí. Tento stát neumí hospodařit a proto je třeba z jeho vedení vyházet všechny, kdo si s tím neví rady. V probíhající konjunktuře je možno investovat strukturálně do všech výhodných výrobních zdrojů a ještě ponechat aspoň malou rezervu na horší časy. Nic z toho se tady neděje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit