Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavá novinka, jen aby to neskončilo tak, že na ni sice lidé dosáhnou ale pak za několik let budou mít problém ji splatit. Ono přeci jenom vyžadovat to, aby měli část hodnoty nemovitosti už našetřené má nějaký důvod.

  • XERXES

    Já jsem si právě na https://www.duofinance.cz/stavebni-sporeni-nebo-hypoteka četl o možnostech financování nemovitostí a u hypoték se mi líbí právě to, že stačí mít našetřeno 10% její ceny. Myslím, že jinak bych půjčku na byt nedostal, protože více peněz našetřit nedokážu.

  • Zdravím, myslím, že v některých případech už se vyplatí najít si kvalitního právníka, který vám poradí a pomůže například z dokumentací. Nedávno jsem to právě řešil u advokátní firmy Cikr: https://www.cikr.cz/sluzby/pravo-nemovitosti/ a jsem moc rád, že jsem se v tom tzv. "nepatlal" sám.

  • Nabízíme půjčku až 100 000 000 Kč ...Obchodníkům nabízíme půjčky; dělníkům; státní zaměstnanci, nezaměstnaní, důchodci a studenti. Výhodná úroková sazba a splatná v závislosti na výpůjční lhůtě. Kontakt: borut.martin@gmail.com  / Whatsapp  +33644684281

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit