Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No rozhodně je teda dobře že na internetu se v poslední době začala dělat osvěta třeba i na výhody mate yerba. Protože mně přijde že plno lidí to má zařazené někde vedle drog, a to je obrovská škoda. Já chci být najetá po celý život, ne jen po drogách.

  • Nechápu třeba naprosto jak si někdo může myslet že bohatství jsou jenom peníze. Já třeba považuji za důležité v životě mít hlavně zdravou rodinu. To všechno ostatní se totiž dá koupit. Je dobré si třeba z https://eshop.guaranaplus.cz/ kupovat různé doplňky stravy.

  • My bychom rádi se takto začali srovnávat s ostatními také, ale to vlastěně není v naší kultuře vůbec zvyklé. My jsme rádi že jsme si obhospodařili kurník pro slepice a teď budeme třeba i soběstační. Já jsem za všechno co máme spokojená a vděčná.

  • Povídejte mi o tom. Já se snažím dělat všechno pro rodinu ale manžel teda vlastně zatím jenom přítel má opačný názor a to mně hodně vadí. On si chce stále jen a pouze dopřávat věci jako jsou třeba nové disky na auto a nedochází mu že já to dělám pro rodinu.

  • Tak to my třeba ve vztahu s manželem jsme na tom tak moc dobře že se už snažíme radovat zejména jen a pouze z těch maličkostí. I třeba to že u nás ve vesnici ještě funguje rozvoz květin Praha tak nám udělalo velkou radost, protože můžeme do domova důchodců čas od času poslat pugety!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit