Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem se taky stěhovala za prací a že by někdo dával nějaký příspěvek, tak to jsem teda netušila. Nakoupila jsem si kartonové krabice z https://www.rajapack.cz/kartonove-krabice_C10.html , popsala jsem si je, takže jsem pak měla jednodušší vybalování. Měla jsem hodně věcí. Skoro se mi pak ani všechno nevešlo do nového bytu :-D . 

  • Podařilo se mi sehnat v Mladé Boleslavi, kam jsem se stěhoval s rodinou za prací do škodovky byt za dostupnou cenu. Jen s tím, že jsem ho musel koupit tak jak je. Byt byl plný věcí a odpadků. Nechal jsem si ho tedy vyklidit od firmy https://vyklizenimladaboleslav.cz/ , abych ho mohl dát zrekonstruovat. Firma nám nakonec zajišťovala i drobné bourací práce. 

  • Dobrý den, děkuji za tipy ohledně všech těchto stěhovacích firem. Rád bych se zeptal, jestli by se tu nenašel někdo, kdo má zkušenost s touto firmou: https://stehovanikoruna.cz/ kdyby ano, tak budu rád za veškeré reference.

  • Stěhoval jsem se do Prahy s celou rodinou, potřeboval jsem tam přijet už do hotového a s tím mi pomohla profesionální stěhovací firma https://autodopravasvoboda.cz/nase-sluzby/stehovani/ , která zajišťuje i montáž nábytku v novém bytě. Mají velká auta, která ale spadají do skupiny do 3,5 tuny, takže nebyl problém s tím vjet přímo do centra Prahy i s nákladním autem.

  • No, já se za prací stěhoval před pár lety a abych pravdu řekl, tak se mi to teda moc nevyplatilo. Měl jsem sice větší plat, ale i náklady na bydlení byly mnohem větší, takže jsem na tom byl vlastně úplně stejně jako předtím. Teď pár měsíců zpět jsem se tedy zase přestěhoval zpět do svého rodného města a jsem za to rád. Jen teda to samotné stěhování bylo docela náročné, hlavně balení věcí. Ještě štěstí, že jsem doma měl velké zásoby stahovací folie. To hodně pomohlo.

  • My jsme si s přítelkyní nedávno zažádali o hypotéku u https://www.burinka.cz/hypouver/ a vyšlo to. Možná to proto využijeme i k nějaké větší změne a zkusíme si najít práci v jiném městě. Chtělo by to uplně nový začátek.

  • To je hovadina na N tou.V Absurdistánské deformacii si za 50 tKč koupíte tak akorát velké ovno.Kde je bydlení,školka,škola apod.Nebo stan s sebou?To určitě vyšlo z dutých hlav poslanců a nebo redaktorů Tiscali.
  • Jéjej, to se nepřizpůsobiví začnou stěhovat a budou hledat prácu v jiných okresech. *15*
  • Stalingrad
    50.000,-Kč příspěvek za stěhování za prací ??? To je výsměch pracujícím nebo si z pracujících dělaj kozy ??To nepokryje ani náklady na kamion s nábytkem..... Joo,pokud by to bylo každý měsíc-to by bylo jiný kafe,to by šlo.Ale proč se stěhovat za žebračenku za prací když by bylo lépe zůstat doma brát podpory,přídavky na děti,porodné aniž by ženy pracovaly jako naši milovaní 600 let se přizpůsobující dříči .....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit