Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bydlení asi nikdy nebude levnější. Vždy se bude zdražovat a navíc peníze ztrácí svojí hodnotu. Já jsem proto chtěla vyřešit naše bydlení co nejdříve. Už se nám to povedlo. Máme postavený krásný dům, který nám postavila firma https://keramickedomy.com/ Firmu jsem si s manželem vybrala proto, že používají novodobé spojení betonu a keramických částic. Díky tomu dokáže dům perfektně izolovat a přesto je pořád díky betonu pevný. 

  • Bydlení asi nebude nikdy nějak levné. Chci si už zařídit vlastní bydlení, proto jsem se taky rozhodla že půjdu do hypotéky. Před tím bych si ale chtěl v klidu vyřídit životní pojištění, protože to bych asi při vyřizování hypo měla mít. Kde ho vyřídit výhodně? 

    • Z hlediska pojištění určitě doporučím se podívat na online srovnávač pojištění, kde ho můžete sjednat výhodně a kompletně online od počítače. Nebudete tak kvůli tomu muset vytáhnout paty z domu. 

      • Na online srovnávač pojištění? Na jaký online srovnávač pojištění teda myslíte? 

        • Na životní pojištění určitě doporučím se podívat tady https://www.klik.cz/zivotni-pojisteni-kalkulacka/ Když si tohle otevřete, tak tam vlastně potom zadáte o vás základní informace. Pak hned uvidíte nabídky pojišťoven. Když se vám bude některá z nabídek líbit, tak si můžete pojištění vyřídit online po telefonu, a nebo přímo přes srovnávač online. Za srovnání ani sjednání vlastně nic neplatíte. Normálně potom zaplatíte pojištění převodem a to vlastně slouží i místo podpisu smlouvy. 

  • My bohužel na hypotéku nedosáhli, takže u nás byl jediným řešením právě ten nájem. To, že bydlíme v nájemním bytě nás ale vůbec netrápí. Před časem jsme si sem totiž pozvali bytové architekty z http://www.pwinterier.cz/ kteří nám byt tak zútulnili, že nám příjde jako by byl opravdu náš.

    • My jsme taky jednu chvíli uvažovali, jestli zařizování našeho domku nepřenechat nějakému bytovému architektovi. Bohužel jsme na to ale tehdy neměli až tak moc peněz a toto by byl prostě výdaj navíc. Vše jsme si tedy nakonec zařídili sami. Třeba veškerý nábytek jsme si vybrali v jednom showroom nábytek Praha. Můžu vám říct, že opravdu není nad to se na nábytek, který budete mít doma prvně podívat osobně. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit