Bydlíte v luxusním bytě a ani o tom nevíte
-
Ahoj, nedávno jsem dostala kašmírovou deku z www.pashmii.cz/deky/ jako dárek a jsem nadšená! Je tak měkká, že se nemohu odtrhnout. Často ji používám, když se dívám na televizi, nebo si s ní zpříjemňuji večery. Jaké další tipy máte na údržbu kašmírové deky? Ráda bych se ujistila, že jí poskytnu nejlepší péči, abych ji mohla mít co nejdéle.
-
Také jsem chtěla bydlet co nejvíc v luxusu, proto jsem se také snažila si vše tak co nejvíc vybavit. Podařilo se mi při vybavování narazit i a velmi krásné kulaté zásuvky a vypínače, jako třeba https://www.kliklap.cz/dvojity-kulaty-vypinac-keramicka-bila/ Interiér díky tomu vypadá velmi dobře musím říct. Hodně se mi tento styl líbí.
-
Tak ono při těch dnešních cenách nemovitostí je pomalu každé bydlení luxusní. Já jsem velice ráda, že se nám náš byt povedlo sehnat ještě v době, kdy ty ceny nebyly tak přehnané. Hlavně se mi s tím konečně splnil můj sen - mít terasu. Ráda na ní trávím čas. Přemýšlela jsem ale nad tím, že by se na ni hodilo nějaké zastřešení. Před pár týdny jsem se třeba dívala na markýzy proti dešti a ty nevypadají špatně.