Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • felix.julec

    Pumpařská mafie si s řidiči dělá co chce.Když je na burze zdražení,tak se to hned druhý den projeví na cenách u pump.Naopak při slevnění na burze,mají na pumpách ještě staré zásoby za vyšší ceny.Koruna vůči Dolaru i €uru posiluje,cena ropy na burzách klesá,ale na čerp.stanicích je benzin stále za 33,90 Kč /L tak nám netlučte klíny do hlavy,že trh určuje ceny.

  • Chudák češtin - píše se "akorát" a ne "akorád"!!☹

    • Pan Slapnička je nejspíše absolventem žurnalistiky na Univerzitě Karlově. 

      Tam se s podobnými "maličkostmi" nezdržují. Oni musí vytváře veřejné mínění, víme? 

      A tak jen hnidopich by čekal akorát napsané správně. 

  • zubr

    Ceny pohonných hmot klesají,ale hódně pomalu, spíše by se dalo říci, že stagnují,či snad doprodávají staré zásoby, ale když ve večerních zprávách v TV ohlásí, že nás čeká další zdražení pohonných hmot,tak ve 20,00 hod. to řeknou v TV a ve 20,01, již svítí na panelu nové ceny téměř okamžitě. Cena pohonných hmot by se měla odvíjet podle našich výplat a důchodů,  třetinové platy a důchody, tak že i třetinové ceny pohonných hmot,což je samozřejmě  ,, utopie " pro česko,ale celkem reálně by odpovídala cena hodnotě eura,tedy nějakých 25 - 28 Kč/litr, ale i to je utopie,poněvdž odpovědní to mají ,, grátis " a nějaké ceny nejen pohonných hmot je možná zajímají až na předvolebních mýtincích.😉

    • Dobrý den pane,

      a když si paní ministryně dovolí něco říci na margo "vždy korektních a v bílých řízách se pohybujících podnikatelů", tak je z toho mediální štvanice na její osobu. 

      Pan Skopeček a Stanjura si mohou roztrhnout ústa. Ale my žijeme v reálném životě a vnímáme okolí. Dnes prostě platí - chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako samice od vepře. (byl jsem cenzurou upozorněn, že jiný název tohoto živočicha je nevhodné slovo pro tuto diskusi.) To je zajímavé, když se stejným slověm nadává Burešovi, je to O.K. prostě zlaté ČR. 

       Ale běda, když na to někdo upozorní. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit