Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak je možné, že tato země se má tak jak semá.Zahraniční firmy u nás vlastní všechno co si dovedete představit a svoje zisky masivně vyváží do svých zemí a v ČR neinvestují.Jen příklad - voda.Zisky stoupají a rozvody se ve velké většině NEOPRAVUJÍ
    Máme nejdražší plyn, elektřinu potraviny ( které jsou navíc nekvalitní ) atd atp.
    ¨Držme palce všem českým miliardářům a milionářům ať už získali ty peníze jakoliv ( tunelováním, krádežemi, enormním úsilím, vynálezy, šikovností či jinak), aby investovali a zkupovali majetek zahraničních vlastníků firem se zahraniční majetkovou ůčastí.
    Ne jen to držme palce těm, kteří kupují firmy v zahraničí.
    Podporujme jakékoliv české nápady a rozvíjející se firmy.Snad za deset i více let se toto úsilí musí projevit.
    Tedy obrazně a pragmaticky - nezáviďme KELLNEROVI jeho majetek, pracuje pro Čechy.
    Osobně už má vše a i ty " provozní " náklady už nebudou stoupat.Něco pro tuto republiku dělá na rozdíl od politiků, kteří dělají jen škody a nemají tolik co on takže si neustále " přihrávají ".
  • Je to nehoráznost - němci mají několika násobně vyšší platy, jejich životní náklady jsou mnohonásobně nižší než ty naše, dělají kratší pracovní dobu a "JDE to!? Kde to jsme - tady si člověk moc nevybere... Jeden dodavatel dražší než druhý viz graf: http://www.carbounion.cz/plyn-pro-domacnost *16* Co s tím ale může obyčejný občan nadělat, A´t volíme, koho volíme... pořád je to stejný - nebo horší. :( Je mi z toho na nic... *13*
  • Je to velká křivda na obyvatelstvu.Mám za to,že i web HLIDACIPES by za spravedlnost mohl bojovat.Ale dělá to?Přesvěčte se sami.Nikde ani slůvka nenajdete.Proto honečtěte.
  • Zato zisky našich (zahraničních) vexláků s plynem jsou vyšší. *12*
  • Souhlas s výše uvedeným příspěvkem.Je potřeba konečně říci dost bylo kapitalismu od bývalých soudruhů.Zabrat nakradené majetky a ne tady pořád skučet.Je to trapné stále se dívat jak jsme okrádáni.Jerstli je to pomsta za Benešovy dekrety tak toho již bylo dost.Kde jsou fabriky ze Sudet.Oprášit a pozvat bývalé spoluobčany do bývalých domovů,kteří se podíleli na prosperitě za Rakousko -Uherska v tomto státě a kteří mají ještě k tomuto státu vztah.Raději začít od nuly než být ze všech stran okrádán našinci i cizáky.Průměr 309 Kč přidání je výsměch při dnešních cenách všeho.Ten,kdo toto dělá by potřeboval pořádných pár facek,aby si uvědomil,že to není politika,ale gansterství havloidů a spol.
  • Za tuto situaci může stát.Vytvořil džungli dodavatelů,vztahů a smluv,ve které se prostý občan těžko vyzná.TaK ať se vní občan plácá.Uměle po sametové revoluci vytvořená skupina podnikatelů-kapitalistů je spokojena a občan si nedovolíJe to podobná ostuda státu jako v případě plateb mobilním operátorům.Žere vás kapitalizmus v ČR?Tak to vykřičte.Hlavně na podzim při parlamentních volbách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit