Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My kuchyň předělávali minulý rok a myslím si, že se nám to docela povedlo. Letos se chceme pustit do obýváku. Chce to tam nějaký modernější nábytek a hlavně nějakou lepší sedačku, ideálně rohovou. Právě po těch už jsem se tak předběžně díval a hodně se mi líbí třeba jedna, kterou mají tady: https://www.signal-nabytek.cz/cs/rohove-sedaci-soupravy

  • ivanka386

    Zajímavé. Právě do nové kuchyně jsme také nedávno v rámci rekonstrukce investovali. Už to bylo potřeba. Na naší staré kuchyňské lince už totiž byl její věk pěkně znát. Nová linka celou naši kuchyň změnila k nepoznání. Povedlo se nám ji sehnat odtud: https://www.hmnabytek.cz/kuchyne/

    • macinan

      Koukám na to a mají tam moc pěkné kuchyně. Na můj vkus ale docela drahé. Když jsme sháněli kuchyň my, tak jsme ji nakonec koupili z Aska. Povedlo se nám tam najít jednu, která vypadala hezky a nebyla nijak drahá. Díky slevovému kupónu z https://slevovykupon.net/ nás navíc vyšla ještě o něco levněji. 

    • Díky za tip. Jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak kdybyste náhodou do nové kuchyně sháněla nějaké modernější doplňky, tak zkuste mrknout třeba sem https://www.emako.cz/kuchyne/ Sama jsem odtud nedávno několik věcí objednávala a spokojenost.

    • joskadevatej

      Tak to já se rozhodl jít na rekonstrukci kuchyně trocnu jinou cestou. Konkrétně jsem oslovil tuto firmu https://www.alnus.cz/bytovy-architekt/ která se specializuje na návrhy kuchyní a ti se o vše postarali za mě. Musím říct, že jsem rád, že jsem se takto rozhodl. Ušetřilo mi to spoustu práce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit