Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za zmínku určitě stojí také to že Češi pomocí portálu relaxujeme.cz v poslední době docela hodně vybírají různé zájezdy a poukazy na SPA. To se v minulosti moc nevídalo a je to opravdu škoda. Protože jak víme, tak jsme pracovitý národ a chvilku odpočinku bychom si všichni zasloužili, no ne?

  • Jojo, my jsme se začali docela dost v poslední době venčit a začali jsme si i trochu kultivovat tu naší zahrádku. K tomu nám pomohlo docela dost i nabídka od této firmy, která nám udělala docela dost zajímavý zavlažovací systém, který ani není tolik nákladný :-) Mějte se famfárově a třeba se někdy potkáme na zahradě!

  • ivanka386

    No, jak se říká všude dobře, doma nejlíp. :) Já například ráda cestuji, ale stejně se vždy nejvíc těším domů, kde můžu trávit klidně i celý den na naší zahradě. Hlavně teď přes léto tam trávím spoustu času. Nedávno jsem si tam navíc pořídila i takové šikovné zahradní lehátko a můžu vám říct, že lepší relax neznám.

  • Mně jedna paní na vodě z půjčovna lodí Lužnice říkala že takový nápor turistů jako v roce 2022 ještě nezažili. A že kolik jich bylo hlavně z Čech. To prý ani historie před covidem nepamatuje. Je to šílené co se všechno děje v jednom roce. A jak to dokáže změnit myšlení lidí o cestování mimo jejich domovinu, že.

  • Já jsem podědil chatu po dědovi a ze začátku když jsem tam přijel, tak jsem byl přesvědčený o tom, že to prodám, protože na to nebudu mít čas. Děda navíc snad nikdá nic nevyhodil a tak to bylo i suverénní skladiště. Jenže postupem času, když jsem tam začal jezdit trávu, abych měl klid od sousedů jsem si to tam postupně zamiloval a přesvědčil manželku k opravě chaty. Nakoupil jsem do celého suterénu, který chata má regálové systémy od https://www.bazaroveregaly.cz/ a vše tam vytřídil. Najednou jsem zjistil, že chata je velmi prostorná a trávíme tam teď více času než doma v bytě.

  • Když vidím, jaké grily máme my Češi na zahradách, tak se ani nevidím, že nejezdíme do zahraničí. Jsme rádi v suchém prostředí ve svém rodném kraji a domluvit se v zahraničí stejně moc neumíme. Co mě ale více vadí je, že se při nákupu produktů v Čechách necháváme často velmi odrbávat.

  • Dobrý den, my stále zvažujeme pořízení mobilního domku nebo maringotky. Máme krásný pozemek u lesa, je to vhodné jako taková chata? Ten mobilní dům třeba? Nemáte s tím někdo zkušenost? 

    • Mobilní dům nebo maringotka? Víte co, ono se dá sehnat už rovnou hotová chata na kolech, která je udělaná tak, aby byla soběstačná. Koupila jsem si tak s manželem chatu na kolech, která jede na solární pohon. Díky tomu tam trávíme opravdu hodně času. Manžel pracuje z domu od počítače a já jsem na mateřské, takže tam kolikrát jsme třeba i týden v kuse a je nám v přírodě velmi dobře. 

      • Chatu na kolech? Můžu se zeptat, kde jste ji vybírala? 

        • Určitě, podívejte se na stránky https://www.bayaya.cz/chaty/ Určitě doporučím jim zavolat, když jsem tam volala, tak mi o tom pán dal kompletní informace hned po telefonu. Navíc mi navrhl se i jet podívat na jednu z jejich chat. 

  • Pravdou je že my opravdu také raději jezdíme někam na chatu a nebo chalupu. Sedneme si s manželem každý do svého křesla, čteme nějakou knížku a k tomu se jednou za čas jdeme projít na procházku pro načerpání čerstvého vzduchu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit