Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo tomu věří? Lépe už bylo!
  • To je přesně žvást ,o kterém jsem se rozepsal jinde a to o zachráncovi Paroubkovi.Je to hnus vážení.
  • ---Slova-slova-slova.-Slova se poskládají jako domino a vznikne lež.-Lež se potom přeloží do formátu a vznikne demagogie.-A ta pak vyletí do éteru.....---Jo-- buržoazie se vyzná-!!----Ovšem pěněženky občanů z toho nemají ten pojem a nerozumí že jich se to netýká.-...Ale takový Babiš ,nebo Bakalůjc ....Jo to už je jiná káva.-To jsou ti občané cenní pro stát....!
  • musíme si vzít příklad jak to dělají banky a jejich nadřízený FED. Takže investovat do kvalitní kopírky a papíru ať vytištěné bankovky jsou k světu a když půjčím bance své peníze tak po ní chtít aspoň dvacetiprocentní úrok
  • Nějak to nepociťuji. Musím více počítat než před tím. Práce málo a jen pro někoho, spíše pro kamarády politiků.
  • Neustále si na něco stěžovat a probírat, na co nemáme peníze, to nikam nevede. Lepší je se soustředit na to, jak peníze získat. A tím, že si usmyslím, že si budu šetřit do kasičky, se to nevyřeší, protože tím přicházím minimálně o inflaci. V podílových fondech se mi peníze alespoň zhodnocují a vybrat je není tak jednoduché, jako rozbít prasátko. A to je základ úspěchu. Dávat volné peníze ideálně druhý den po výplatě někam, abych na ně neviděl a nechat je pracovat. A nestresovat se. A po dvou třech letech pak s překvapením zjistíte, že někde máte hromádku peněz, kterou byste jinak neušetřili. Zkuste projekt jakbytbohaty.cz. Třeba najdete inspiraci.
  • Titulek je více, než zavádějící. Titulek spíše měl znít, že jenom pár boháčů může investovat, protože dvě třetiny občanů nedosáhnou ani na průměrnou mzdu. Tak jaképak investování, čeho a do čeho, když sotva tak do rodiny??!!!
  • Podílový fond...? Proč ne. Ale jen takový, který poplatek za správu fondu bude vybírat ze zhodnocení, které bylo připsáno investorovi, nikoliv z investované částky.
    Víte někdo o takovém fondu? Ne? Čím to asi bude...
  • na podzim vyletělo u nás překrásné letadlo. Jak za starých časů. Jmenuje se Drexcar a za pár Eur nabízí fungl nová auta na kolektivní sdílení. A masírují a masírují. A zdejší hlupáci se předhánějí kdo dřív a kdo víc pošle podvodníkům peněz. A loupežníci přitvrdili. Na stránkách mají pohrůžku - kdo o nich bude špatně mluvit nebo psát moc moc narazí ..... Panečku to už je ale verbež, co?Po revoluci, dobře. Ale letos takový srandovní a drze oprsknutí zloději penízků?
  • A že je obyvatelstvo zadluženo neskutečnou sumou peněz(která dál roste),když se jim tak daří.Nevyrábějte a tím nezobecňujte masu investujících.Podobáte se výrobcům skřivánčí paštiky:jeden skřivánek+ jeden kůň.Nevěřím ani prohlášením o nepatrnosti inflace.Lokomotivy nekupuju,rohlíky,bůček,salámy a máslo ano.Máte spotřební koš zkresleně nastavený.Též bych se chtěl zeptat,kolik stál benzin,když se před lety podařilo taky stáhnout cenu ropy pod 50 dolarů za barel.I když k tehdejší ceně připočtete inflaci několika let,na cenu 28-30Kč/l Naturalu se zdaleka nedostanete.Společenské průzkumy,výzkumy a statistické údaje jsou nevěrohodné.Viz ceny u nás a zdařilá předpověď vítězství Clintonové.Neargumentujte cenami vzešlými z ruského embarga.Ty už ostatně zase rostou díky získanému odbytišti v Číně.Služte lidu,ne těm,kteří vás z našeho pověření platí.Platí vás totiž našimi penězi.Když se rozzlobíme,budeme zlí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit