Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naši "soudruzi" političtí představitelé nás prodali. Když tak se dívám a čtu komentáře, tak se nestačím divit, co nám dojednali ve smlouvách , na kterých oni vydělali miliony a "majitelé vody" miliardy. Dle mého názoru, tak všechny smlouvy jsou žalovatelné a ti, kteří je uzavřeli trestatelní.
  • Ty příspévky vypadají jako probouzení ze špatného snu !dost pozdě. vždyť přece to celé kšeftaření zařídili vysoce odborní ekonomové. prognostici. a hlavně naivní(tupci) z řad tehdejší elity tohoto národa, kteří se cítili nedoceněni za svou tvůrčí práci pro společnost, a samozřejmě s dalšími hlupáky kteří je přišli podpořit s cinkáním klíči kde ukazovali kolika klíči disponují ke svému majetečku, inu sranda musí být jen k smíchu už to moc není ! ! !
  • Po 89 roce bylo s námi pěkně vysouloženo. Naletěli jsme na ideologické kydy o volném trhu, že je třeba vše zprivatizovat a že stát se nemá plést do podnikání a nic nemá vlastnit, regulovat ani provozovat apod. Dnes má tvář tzv. volného trhu převážně podobu monopolů zahraničních firem vzájemně propojenými kartelovými dohodami, které si u nás rozdělily oblasti působnosti, nepřipouští žádnou další konkurenci a určují ceny všeho podstatného. Jsme prostě dojnou krávou, závislou kolonií s levnou pracovní silou, která svou dřinou udržuje vysokou životní úroveň na západě.
  • no to jsme to dopracovali hrůza
  • pexeso.007
    Na začátku problémů s vodou stáli hloupí a naivní zastupitelé obcí, kteří prodali akcie vodohospodářských společností získané zdarma od státu zahraničním investorům. Není vyloučeno, že získali rovněž úplatky. No a zahraniční vlastníci se chovají jak jim stát dovoluje. Teď už není cesta zpět - jen snad vyvlastnění či "znárodnění" za cenu mastných pokut od EU. A bývalí zastupitelé jsou potichu
    • No ,nejsem si tak jistý,že byli hloupí.V našich krajinách je to vždy něco za něco.
  • To, co se stalo v 90-tých letech u nás, se dá nazvat jen loupež za bílého dne. Za babku se prodala voda zahraničním vlastníkům, kteří si nás teď dojí - a dost tvrdě. Sám vím, kolik nových vodáren a čističek se do té doby postavilo, ale divoká privatizace vedená Klausem a spol. ty investice šmahem znehodnotila. Nevím komu a kolik muselo jít tenkrát do kapsy, ale byla to v podstatě zrada na státu a jeho obyvatelích. Výmluvy, že cena musí být vyšší, aby kryla nízkou spotřebu, to je nesmysl, chtějí hrabat pořád víc a víc. Jsem přesvědčen, že i za poloviční ceny vody by zisk měli. Ten provoz zas tak náročný není. A staré trubky ať si opravují města a obce. Mělo by se to nějak regulovat, protože jde vesměs o monopoly, které si rejžují na svém vyhrazeném území. Ceny si zvyšují "od stolu", kdykoliv chtějí. Bez řádného prokázání své ekonomiky s obrovskými odlivy.
    • Voda je k životu naprostoio nezbytná a zahraniční firmy, které v ČR získaly kontrolu nad distribucí pitné vody k spotřebitelům, nás teď mohou beztrestně odírat. Kfdyby spotřeba neklesala, ale stoupala, tak by vodu určitě zdražili také, s odůvodněním, že pro vyšší spotřebu je nutné hledat nové zdroje a to je nákladné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit