Chcete přestat s kouřením? Obraťte se na centra!
-
Já mám elektronickou cigaretu https://www.vapoo.cz/pody-se-spinacim-tlacitkem/smoktech-smok-nord-50w-pod/ Kupuji si od nich i náplně a vždy mi to rychle přijde. Když už jsem se kouření nedokázala zbavit, tak alespoň kouřím takhle zdravěji.
-
No o to mi právě taky jde, abych pořád tak nesmrděla kouřem. Jakou elektronickou cigaretu jste si pořídila?
-
Mě pomohla. Ze začátku jsem to vlastně střídala tak nějak půl na půl, ale potom jsem už přešla kompletně jen na elektronickou cigaretu a musím říct, že jsem s tím spokojená. Přijde mi to zdravější a hlavně už tolik nesmrdím kouřem jako to bylo, když jsem kouřila klasické cigarety.
-
Pomohla vám někomu elektronická cigareta k omezení klasických cigaret? Jakou máte s elektronickými zkušenost?
-
No ano pravdou je že buď se obrátíte na centra a nebo to zkusíte tak trochu obejít přes alternativu - vaporizér pax 3 blue ocean. Určitě jste to už u někoho viděli jak si vapuje, je to teď docela moderní a myslím si že to je také budoucnost před kterou nelze zavírat oči.