testovaci text

Diskuse pro Článek

Co je akrylamid? Čím propečenější brambory a chléb, tím hůř!

30. 11. 2017 – nasepenize.cz

Výrobci potravin i spotřebitelé získali na konci listopadu 2017 návod, jak snížit množství akrylamidu v pečených a smažených potravinách. Doporučení na změnu výrobních postupů se týkají výrobků, jako ...

zpět na Článek
1

komentářů v diskuzi: 2

napsat komentář

Maňa (anonym)

Už před několika lety jsem viděla pořad,kde paní vědkyně mluvila o škodlivosti akrymilatu.A na závěr uvedla,že ani vědci neví,jak vlastně působí a že neví jak se lidské tělo s akrymiladem vůbec umí vyrovnat,protože,podle toho,jak moc je škodlivý už by při tom,kolik ho lidé spotřebují,už by lidstvo vyhynulo. *1*
1.12. (16 dnů)
vlákno reagovat

rich tiscali.cz

O nebezpečnosti akrylamidu jsem se dozvěděl nedávno.Pak jsem se zjistil,že písemné varování visí v každé čekárně onkologických pracovišť.Hele vy,co obcujete s informacemi,nedlužíte nám něco?Minimálně včasnost.
30.11. (17 dnů)
vlákno reagovat
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

napsat komentář

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?

zobrazit jiný kód

Krátká diskuzní rukověť

  • Diskutujte pouze k tématu článku, kterého se diskuze týká
  • Jakékoli urážky autorů či ostatních diskutujících jsou zakázány a budou trestány banem
  • Vulgarismy v jakékoli podobě jsou zakázány a budou trestány banem
  • Respektujte názor ostatních, ať už jde o autora nebo ostatní diskutující
  • Pamatujte, že smyslem práce novinářů není manipulovat se čtenáři, ale nabízet jim kontext a podnět k zamyšlení nad jiným úhlem pohledu.

Úplnou verzi pravidel diskuzí na Tiscali.cz najdete ZDE.