Přejít na výpis diskuzí

Co je akrylamid? Čím propečenější brambory a chléb, tím hůř!

30.11.2017 19:21
red 2 příspěvky

Výrobci potravin i spotřebitelé získali na konci listopadu 2017 návod, jak snížit množství akrylamidu v pečených a smažených potravinách. Doporučení na změnu výrobních postupů se týkají výrobků, jako je chléb, sušenky, hranolky, chipsy, snídaňové cereálie, pražená i instantní káva. Smyslem nového evropského...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už před několika lety jsem viděla pořad,kde paní vědkyně mluvila o škodlivosti akrymilatu.A na závěr uvedla,že ani vědci neví,jak vlastně působí a že neví jak se lidské tělo s akrymiladem vůbec umí vyrovnat,protože,podle toho,jak moc je škodlivý už by při tom,kolik ho lidé spotřebují,už by lidstvo vyhynulo. *1*
  • O nebezpečnosti akrylamidu jsem se dozvěděl nedávno.Pak jsem se zjistil,že písemné varování visí v každé čekárně onkologických pracovišť.Hele vy,co obcujete s informacemi,nedlužíte nám něco?Minimálně včasnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit