Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, chystáme se letos kupovat ojeté auto. Chci se zeptat, jestli se ještě v této době vyplatí přemýšlet o dovozovém autě  ze zahraničí? Co myslíte? 

    • Když si o tom zjistíte něco víc, tak pak vlastně přijdete na to, že při koupi auta ze zahraničí přijdete vůbec o nějakou záruku na auto. Proto je vlastně lepší koupit ojeté auto spíše u nás, kde nějakou tu záruku pak dostanete. Když jsem tohle všechno uvážil, tak jsem pak koupil auto z autobazaru https://www.aaaauto.cz/ Máte tam pak záruku na auto, navíc mají auta prověřená přes cebii a s autem se taky dá hned odjet. 

  • To je určitě dobrá zpráva. Na podvodníky ale dneska člověk narazí všude. Například když jsem si kupovala auto já, tak mě všichni odrazovali od toho, abych si ho kupovala přes inzerát. Já byla ale tvrdohlavá a nakonec ho od jednoho pána, který měl inzerát na https://www.biginzerce.cz/ stejně koupila. Byl to už takový postarší pán a bylo vidět, že ten opravdu s autem žádné čachry nedělal, takže jsem na tom celkem vydělala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit