Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výše důchodů, které poskytuje ČSSZ jsou už teď nízké a paradoxně budou po valorizacích ještě nižší. Proto komu bude zdraví jen trochu sloužit, bude stejně pár let přesluhovat. Tím se
    stále víc bude prohlubovat problém, že pro mladé nebude dost pracovních míst.
  • Naši vládci neví o čem mluví, viz A. Babiš: http://sociologie.netstranky.cz/19-cast-ministr-a-dite.html

    Nebo politici snad chtějí prosazení ekonomicky úsporného a proto trvale udržitelného sociálního státu? Státu, ve kterém se budou rodit děti pracujícím rodičům? Ani náhodou.

    Na jedné straně koalice zrušila II. pilíř v podobě penzijních fondů, naopak zbytněl III. penzijní pilíř. Oba důchodové pilíře v režii bank jsou špatné. Stáří nesmí být zlatý důl pro banky.
    • Do předčasného důchodu v 63.letech a je štěstí,že neprošel návrh chemika ,že do předčasného důchodu může jen ten,který má našetřeno nejméně 150000 Kč.Z důchody a jeho tunelováním rok co rok bez ohledu kdo je u moci to vypadá na bankrot důchodů ,přeloženo ...důchody jsou již v plánu vlády rozděleny na tři části a je jen otázka času ,kdy se na ně najede.Rozdíl -viz žebrák-střed.důchodce a ti z vysokými příjmy i důchody ve státní zprávě.Jaký je nejlepší důchodce pro vládu,nu přece mrtví.Připomíná to americké pořekadlo na indiány a výme jak dopadli.Manželé Stodolovy,heparinový vrah,sestra smrt z draslíkem,lihová mafie.to jsou medvědobijci důchodců.
  • V Německu pochopili, že je efektivnější zaměstnat mladé a zdravé. Člověk nad šedesát let zpravidla fyzicky ztrácí významně na výkonnosti. Kdy a zda to pochopí i panovníci české kotlinky, je otázka. *3*
    • I ti dnes mladí příchozí budou staří a budou chtít také důchod.Až se v Německu dostatečně rozmnoží tak řeknou ,že na Němce v důchodu. nebudou dělat.Chce to v Čeksu dělat to co dělali komunisté a tím je podpora mladé generace a jistota pracovního zařazení.Kdýž dnes mladí neví kdy přijdou o práci,tak se do nějakého bezhlavého rozmnožování neženou.Pouze cikání berou bezhlavé rozmnožování za stávajícího kapitalistického svinčíku za nejvýhodnější živnost.Nezaměstnané z cikánů záměrně udělali ti co se po komunistech prolhali k moci.Cíl byl udělat co největší cikánskou ruku nataženou do státní pokladny,aby pak tato cikánskáí ruka pomáhala zatahnout Česko do státního bankrotu.Už chartisté a OF byla banda lumpů zralá na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně a znárodnění veškerého majetku těchto vlastizrádných rodů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit