Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkoušela jsem kávu z kapslí několikrát, ale že bych to vyloženě potřebovala mít doma, to se říct nedá. Mám doma klasický kávovar a kávě z něj se podle mě nic nevyrovná. Zvlášť pokud do něj dáte ještě k tomu kvalitní zrna. Osobně mám nejraději ta z https://coffeegarage.cz/ Kupuji od nich kávu už asi rok a zatím mi vyhovuje nejvíc.

  • Musím souhlasit, pokud doma nemáte nějaký opravdu dobrý kávovar, tak je moka konvička nejlepší volba. Nám teď například do kanceláře dali nový kávovar a musím teda říct, že ta káva z toho stojí za to. Myslím si, že velký podíl na tom má ale i káva do firem od pražírny Monro, která nám ji tam dodává. Je vidět, že ta káva je opravdu kvalitní. 

  • Za mě je teda nejlepší káva ta připravená z moka konvičky. Když jsme byli ještě byli ve firmě, tak jsme tam byli kávu jenom z automatu, ale poté, co jsem se nastěhovala domů a začala pracovat z domu, tak se mi nechtělo tak velkou krávu pořizovat. Přece jenom to také stojí nějaké peníze.

  • ivanka386

    To zní zajímavě. Musím se ale přiznat, že instantní kávě v poslední době už příliš neholduji. Raději si dám tu práci a připravím si dobrou zrnkovou kávu. Je ale pravda, že její příprava není úplně jednoduchá. Mně v tomto ohledu naštěstí dost pomohlo to, že jsem narazil na tento blog https://www.domacikavarna.cz/ kde mají skvěle popsané co a jak. :-)

  • macinan

    Kávovar na kapsle doma máme taky, ale abych pravdu řekla, tak ho skoro vůbec nepoužíváme. Jak píšete, je to šíleně drahé. Já si teď nedávno navíc oblíbila kávu, která je ještě mnohem lepší, konkrétně mám na mysli tuto: https://www.prozdraviaradost.cz/instantni-kava-s-houbou-reishi-100-g-ganocoffee

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit