Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já tedy nevím jak jsou na tom ostatní Češi, ale my to stanování máme pořád docela dost rádi a nikdy jsem snad ani neměl pocit, že by mne to přestalo bavit. Jakože je to občas docela dost náročné, ale nic, co by se nedalo přežít :) Mějte se hezky a stanování zdar.

  • Já jsem si sehnal konečně krásný pozemek u lesa a chtěl bych si tam postavit nějakou chatku nebo umístit maringotku. Jaké řešení je dle vašich zkušeností nejlepší z hlediska takového přechodného přespávání?

    • Také jsem to řešil a vlastně stejně jako vy jsem přemýšlel o maringotce. Nakonec jsem to však vyřešil trochu jinak, protože jsem si sehnal firmu, která dělá fakt luxusní chatky na klíč, takže jsem si ji nechal přímo na místo dopravit a bylo hotovo. Super na víkendy a občas to i pronajímám. 

      • Která firma dělá ty chatky na klíč? Chtěl bych se podívat jak to vypadá. 

        • My to máme vlastně zařízené od firmy https://www.bayaya.cz/ Doporučím si otevřít jejich stránky, kde najdete kompletní informace i včetně všech nabízených možností jejich modelů. 

  • sanskrybastr

    Tak pro mě toto rozhodně neplatí. Se ženou jezdíme stanovat každý rok. Máme to už jako takovou tradici. Minulý rok se nám bohužel stalo, že se nám náš starý stan protrhl, takže jsme letos museli kupovat nový, konkrétně tento: https://armik.cz/stan-iglu-standard-pro-2-osoby-flecktarn/ Musím říct, že za tu cenu je fakt super. Nečekal bych, že v něm bude tolik místa. :)

  • Velmi mě zaujala v poslední době půjčovna lodí lužnice, která svým zákazníkůn nabízí kompletní vybavení lodi pro 2-3 osoby na den asi za 400 Kč. To je nevídané. My jezdíme s přáteli jednou za rok do Slovinska a tam nás stojí jenom osoba a den asi  35 $. To je rázem mnohem příjemnějším jet objevovat české řeky že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit